Pawise

Pawise

Voor handige accessoires voor honden en katten en kleindieren. Ook biedt verschillende artikelen van Pawise aan die je hieronder kunt zien. Zoals borstels, drinkflesjes, draagbare kooien, nagelknippers en nog andere originele artikelen.

Pawise Speelgoed

Pawise verkoopt speeltjes voor knaagdieren en honden. Bijvoorbeeld de Play & Chew Wood’n Loofah waar je knaagdier lekker op kan knagen en een leuke speelbal voor apporteerspelletjes met je hond.

Poep opruimen

Verder zijn er producten voor het makkelijk en hygiënisch opruimen van de poep van uw viervoeter. Zoals handige poepzakjes, de Waste Scooper en de Poop Grabber.

Verzorgingsproducten

Ook bied Medpets verschillende verzorgingsproducten aan van Pawise. Verschillende borstels, nagelkrippers en een vlooienkam voor de verzorging van jouw huisdier.

Kooien

Medpets biedt een draagbare kooi en een bench aan van Pawise. De draagbare kooi is voor knaagdieren en is handig wanneer je het verblijf van je knaagdier wilt schoonmaken of je huisdier mee moet nemen naar de dierenarts. Pawise Wire Dog Create is een stevige opvouwbare bench voor thuis of op reis.

Medpets maakt gebruik van cookies om jou beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van jouw interesses, kun je informatie delen via social media en kunnen we je een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website ga je hiermee akkoord. Lees meer Sluiten