Oropharma

Oropharma

Oropharma is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling van verzorgingsproducten, geneesmiddelen en supplementen voor vogels, knaagdieren, konijnen, honden en katten. Voordat een product op de markt komt, wordt het getest door een team bestaande uit dierenartsen, biologen en apothekers. Oropharma werkt samen met Versele-Laga om goede producten te ontwikkelen. Medpets heeft verschillende producten van Oropharma opgenomen in haar assortiment, zodat jij jouw huisdier het allerbeste kunt geven.

Voedingssupplementen

Medpets heeft een ruim assortiment aan voedingssupplement, met name voor vogels. De voedingssupplementen voor vogels van Oropharma dragen bij aan een optimale gezondheid! Zo zijn er verschillende voedingssupplementen die de weerstand van duiven ondersteunen of een ondersteunde werking hebben tijdens de vlucht. Calcium is erg belangrijk voor het vogellichaam, dit is namelijk een belangrijke bron voor een goede eischaal en skeletopbouw. Om extra ondersteuning te bieden kun je daarom Oropharma Calci-Lux geven.

Voor honden en katten

Oropharma heeft ook voedingssupplementen voor honden en katten. Voor honden zijn er verschillende voedingssupplementen die bijdragen aan een gezonde spijsvertering, huid en vacht en ondersteuning geven aan de gewrichten. Voor katten is er OroPharma Anti-Hairball. Deze pasta draagt bij aan het voorkomen en verminderen van haarballen in de maag. Bekijk hieronder het volledige assortiment van Oropharma.

Toon filters