Maxani

Maxani

Maxani Animal Healthcare is een specialist in dermatologische producten voor huisdieren en paarden. De producten zijn alleen verkrijgbaar via de dierenarts of veterinaire specialisten. Maxani is continu bezig met productontwikkeling in samenwerking met dierenartsen en dermatologen. De producten zijn jarenlang getest voordat ze op de markt komen.

Huidproducten

Maxani heeft producten die de huid ondersteunen bij huidklachten, waardoor je minder antibiotica of andere geneesmiddelen hoeft te gebruiken. De huid is het grootste orgaan van het dier en is belangrijk voor de algehele gezondheid van je dier. De producten van Maxani dragen bij aan het natuurlijk herstellend vermogen van de huid.

Verzorgingsproducten

Maxani heeft verschillende verzorgingsproducten in het assortiment die de huid ondersteunen. Zo hebben ze vochtige doekjes voor de verzorging en reiniging van de huid en shampoo's voor de gevoelige en droge huid. Daarnaast heeft Maxani een spray die hydrateert. Als de huid beschadigd is, heeft Maxani een niet prikkende spray en een verzorgende honinggel. In het assortiment zitten ook reinigende oordruppels, die geschikt zijn voor gevoelige oren.