Markus Mühle Hondenvoer

Markus Mühle Hondenvoer

Verantwoord omgaan met dier en natuur is iets wat ze bij Markus-Mühle voorop stellen. In het idyllische ‘Westerwald’ produceert Markus-Mühle een natuurlijke en op de diersoort afgestemde voeding. Naast het produceren van natuurlijke dierenvoeding, zet Markus-Mühle zich ook in voor duurzaam dierenwelzijn en natuurbeschermingsprojecten met als doel nieuwe leefgebieden voor bedreigde dier- en plantensoorten te realiseren. Er wordt geen gebruik gemaakt van dierproeven en palmolie en de gehele productie draait op waterkracht. Markus-Mühle heeft verschillende lijnen voor honden in zijn assortiment.

Markus Mühle NatureNah

Het is wetenschappelijk bewezen dat de hond van de wolf afstamt. In al die tijd is het spijsverteringsstelsel vrijwel ongewijzigd gebleven. De hond voedde zich met zijn prooi en hier haalde hij alle vitalen stoffen uit die hij nodig had om zich te ontwikkelen en gezond te leven. Dit stond centraal bij de ontwikkeling van de ‘NatureNah’ voeding van Markus-Mühle. Deze voeding is een complete en koudgeperste droogvoeding met alle belangrijke onderdelen van een natuurlijke prooi.

Markus Mühle Black Angus

De Black-Angus lijn van Markus-Mühle is een complete droogvoeding bestaande uit een combinatie van eersteklas dierlijke eiwitten, de beste koolhydraten en zorgvuldig geselecteerde plantaardige componenten. Deze lijn is er speciaal voor honden in de leeftijdsklasse junior , adult of senior.

Markus Mühle WeideLamm

Markus-Mühle WeideLamm is een complete voeding voor volwassen honden op basis van lamsvlees, groenten (die rijk zijn aan vitale voedingsstoffen), gierst en koudgeperste hennepolie. Samen met lijnzaad, Perna Canaliculus mosselvleesextract en kiezelzuur zorgt deze voeding voor de botten en gewrichten én kan het de stofwisseling optimaliseren. Zo houd jij jouw hond fit! Geproduceerd volgens een bijzonder zacht koudpersproces.