MAC's Hondenvoer

Bij MAC’s hebben ze meer dan 25 jaar ervaring in het ontwikkelen van super premium dierenvoeding. Voeding die allround gezond en gelukkig maakt staat bij MAC’s voorop. Van geboorte tot op hoge leeftijd. Bij MAC’s wordt er voortdurend ontwikkeld aan de producten zodat deze voldoen aan de laatste stand van de voedingsfysiologie. De natuur staat model aan de productlijnen van MAC’s. Het is dan ook belangrijk om grondstoffen van levensmiddelenkwaliteit en een hoog vleesgehalte te gebruiken.

Puppyvoer

Het puppyvoer van MAC’s zit boordevol vers vlees en voorziet je puppy van een evenwichtig aminozuurprofiel en mineralen. Zo wordt de gezonde groei van je lieve puppy bevorderd. Aan het puppyvoer worden geen kunstmatige ingrediënten, gluten en granen toegevoegd. Het voer is hierdoor ook geschikt voor de gevoelige puppy’s en het is makkelijk verteerbaar. Zo kan jouw lieve puppy genieten van een gezonde en verantwoorde maaltijd!

Adult

Net zoals in het puppyvoer zit ook in de adult voeding van MAC’s veel vers vlees. Daarnaast hebben ze ook de MAC's Soft Mini Adult Hondenvoer en de MAC's Monoprotein Large Breed Hondenvoer. Dit voer is speciaal afgesteld op de behoefte voor kleine of grote rassen. Zo krijgt jouw trouwe viervoeter precies wat hij of zij nodig heeft!

Monoprotein Hondenvoer

Bij MAC’s hebben ze ook een speciale monoprotein hondenvoer. Dit houdt in dat het voer maar één eiwitbron bevat, dierlijk of plantaardig. Dit zorgt ervoor dat dit voer met name goed geschikt is voor honden met een voedselallergie of intolerantie. De meeste allergieën en intoleranties worden namelijk met name veroorzaakt door eiwitten. Zo hebben we het MAC's Monoprotein Hondenvoer en de speciale light variant, het MAC's Monoprotein Light Hondenvoer.

Snacks

Naast het hondenvoer hebben ze bij MAC’s ook hondensnacks. Zo hebben ze de MAC's Meat Bits Hondensnacks met extra veel vers vlees, waardoor ze extra smakelijk zijn voor je viervoeter. Ook hebben ze de speciale MAC's Dog Snack Monoprotein. Deze snacks zijn, net zoals het voer, extra geschikt voor gevoelige honden met voedselallergieën en intoleranties.