Laser speelgoed

Katten zijn van nature jagers en willen graag van deze behoefte voorzien worden. Een laserlampje is dan een perfect accessoire om jouw kat uit te dagen voor een leuke jachtsessie! Met het laserlichtje projecteer je een stip op de vloer of muur. Jouw huistijger zal direct geprikkeld zijn om het lichtpuntje te vangen. Ideaal speelgoed om de zintuigen van je kat eens goed te prikkelen! Medpets heeft verschillende laserspeeltjes van merken, zoals All For Paws, Beeztees, FroliCat en PetSport.

Samen spelen

Medpets heeft verschillende laserlampjes in haar assortiment, om jouw kat mee te vermaken. Met deze lampjes projecteer je gemakkelijk een stip op de vloer of op de muur. Jouw huistijger zal gelijk actie ondernemen en het geprojecteerde stipje willen vangen! Met de Beeztees Folllow Me Laserlampje of de Trixie Catch The Light Laserlampje kunnen jullie samen veel speelplezier beleven!

De onweerstaanbare laserstraal

Als baasje heb je natuurlijk niet altijd tijd om met je kat te spelen. Om jouw kat dan alleen te vermaken is er de Frolicat Bolt. Deze automatische laserstraal plaats je op de grond en zet hem simpelweg aan. Vervolgens vliegt de laserstraal verschillende kanten op, waardoor jouw huistijger op jacht gaat. Met dit handige apparaat kun je zelf de koers van de laserstraal instellen en eventueel een timer inschakelen voor de lengte van de speeltijd.

Medpets maakt gebruik van cookies om jou beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van jouw interesses, kun je informatie delen via social media en kunnen we je een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website ga je hiermee akkoord. Lees meer Sluiten