JR Farm

JR Farm

JR Farm is een merk met veel smakelijke en natuurlijke producten voor dieren, voornamelijk voor knaagdieren en konijnen. Het merk JR Farm is ontstaan bij een gewone boerderij, waar boer Jakob Ruisinger zich verdiept had in voedingsgewoonten van dieren. De verkoop van de natuurlijke producten liep erg goed en zo ontstond er al snel het merk JR Farm.

Hooihuis -en tunnel

JR Farm heeft voornamelijk een breed assortiment aan spullen voor konijnen en knaagdieren. Speciaal voor deze knagers en konijnen heeft JR farm een JR Farm Hooihuis. Deze huisjes zijn gemaakt van hooi, maar dubbel zo leuk omdat ze erin kunnen schuilen, maar ook aan kunnen knabbelen. De huisjes zijn in verschillende formaten verkrijgbaar, zodat je een perfecte match kunt maken. Buiten de huisjes heeft JR Farm ook een leuke JR Farm Hooitunnel, deze is ook erg leuk om in te kruipen of lekker aan te knabbelen.

JR Farm Snacks

Konijnen en knagers houden van lekkere knabbelsnacks. JR Farm heeft verschillende natuurlijk gedroogde knabbelsnacks, zodat de meeste vitamines worden behouden. Je kunt jouw konijn of knager verrassen met JR Farm Fruit Chips of JR Farm Groente Chips. Mocht je jouw knager eens met iets speciaals willen verwennen, kijk dan naar de JR Farm Himalaya Liksteen. Dit is een speciale liksteen met mineralen en sporenelementen die je op kunt hangen in de kooi.