iFetch Frenzy
iFetch Frenzy
iFetch Frenzy

iFetch Frenzy

De iFetch Frenzy is een interactief ballenspel voor uw kleine hond. Voor dit spel heeft u geen batterijen of stroom nodig. De ballen worden niet gelanceerd maar rollen door de zwaartekracht vanzelf uit één van de drie openingen van de Frenzy.

Dit product is niet langer leverbaar. Bekijk hier geschikte alternatieven.

  • Deskundig dierenartsadvies
  • Smaakgarantie
  • Voor 21:00 besteld, morgen in huis *
  • Gratis retourneren *
  • Productinformatie
  • Video's

Productinformatie

iFetch Frenzy

Geen stroom, geen batterijen; de iFetch Frenzy werkt op zwaartekracht. Uw hond laat de bal aan de bovenkant in de Frenzy vallen waarna deze er langs één van de drie openingen uit rolt. Met de iFetch beleeft uw hond uren speelplezier en is uw hond zijn eigen speelmaatje. De drie balletjes zijn ook los verkrijgbaar en kunnen eenvoudig worden opgeborgen aan de onderzijde. De Frenzy is geschikt voor kleinere honden. Voor grotere honden is er de iFetch Too.

Wilt u een ballenwerper die de ballen weg schiet? Dan is er de iFetch Ballenwerper. Deze iFetch schiet de ballen 3, 6 of 9 meter ver.

De iFetch Frenzy wordt geleverd met 3 ballen. Let op: De balletjes zijn slechts 4 cm in diameter. De iFetch is daarom geschikt voor de kleinere honden. Bij grote honden kan dit zonder toezicht mogelijk verstikkingsgevaar veroorzaken. Kijk hier voor andere geschikte ballen, zoals de KONG AirDog Squeakair Ball XS.

Afmetingen

21 x 21 x 26,5 cm

Video's

Product ID: 4247
Andere klanten kochten ook
Beoordelingen

Heb je ervaring met iFetch Frenzy ? Geef ons dan je mening over dit product.

Schrijf je eigen beoordeling
AAN HET LADEN
De balletjes
Door , 01 november 2020

Helaas de balletjes zijn van slechte kwaliteit. Binnen een dag in tweeën gebroken. Jammer andere ballen zijn te groot. Hoe verder?

Leuk spel
Door , 28 februari 2019

Het spel is erg leuk maar het grote minpunt is dat de balletjes binnen 5 minuten al kapot zijn en rubber ballen zijn in die maat nergens te verkrijgen de ballen ziin 3.5 cm groot wij hebben dit spel gekocht voor Jack Russels

iFetch Frenzy
Door , 17 februari 2019

Het apparaat vinden mijn hondjes super leuk, alleen bijten ze de balletjes stuk. Daar het maar een zeer kleine maat is, kost het me een kapitaal om steeds nieuwe balletjes te kopen. Ik kan geen sterkere balletjes vinden in deze maat doorsnede 4cm

Niet voor grote honden
Door , 29 december 2018

Deze besteld voor onze hond (75% husky) En ik schrok eigenlijk toen ik de balletjes zag die erbij zaten! Ontzettend klein! Niet het formaat van een gewone tennisbal Voor onze hond zijn deze balletjes veel te klein en dus gevaarlijk!

Leuk !!
Door , 17 april 2018

Hondjes vinden het zeer leuk, helaas is het moeilijk aan te leren dat de hondjes zelf het balletje op de Frenzy plaatsen. Ze begrijpen het wel, op de een of ander manier durven ze het balletje niet op de Frenzy te plaatsen. Ze vinden het wel super leuk als ik het erop plaats, dat lukt hun zelf heel soms alleen als ik erbij ben anders gebruiken ze het niet. Denk dat het te robuust is voor de hondjes, lijkt er soms op dat de hondjes bang zijn als het omvalt. Zo opzicht is het super leuk, maar moeilijk aan te leren.

Niet voor hele kleine hondjes
Door , 10 mei 2017

Voor een heel klein hondje (zoals mijn dwergteckel) is het te hoog. Ik zet 'm nu voor de trap, zodat ze de bal er vanaf de trede kan ingooien, maar dat is niet ideaal. Ze vond de ifetch eerst superspannend en leuk, maar is inmiddels niet meer zo geinteresseerd. Best veel geld voor niet zo heel veel plezier, maar dat is voor andere honden misschien weer anders.

Beoordelingen 1 - 6 van 8