IAMS

IAMS

IAMS, ontwikkeld in 1946 door Paul F. Iams, gelooft dat de beste voeding voor jouw huisdier tot stand komt door het dier echt te leren kennen. Door de jaren heen heeft IAMS innovatief onderzoek gedaan naar de beste hondenvoeding en de voeding keer op keer verbeterd en aangepast aan de behoeften van het dier. De voedingen van IAMS zijn gebaseerd op het feit dat honden carnivoren zijn, daarom bevatten deze voedingen voornamelijk hoogwaardige eiwitten van dierlijke oorsprong.

Voor elke leeftijd en levensstijl

IAMS biedt voor honden een complete en uitgebalanceerde voeding voor elke levensfase en levensstijl. De voedingen bevatten eiwitten en dierlijke vetten van topkwaliteit, welke zorgen voor nog meer smaak. Er zijn geen kleurstoffen, smaakstoffen en conserveringsmiddelen toegevoegd aan de IAMS voedingen.

Voordelen IAMS

Om de voordelen en voedingswaarde van ieder IAMS product duidelijk te communiceren is een reeks pictogrammen op de verpakking te zien. Deze tonen alle gezondheidsvoordelen van de voeding.

Medpets maakt gebruik van cookies om jou beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van jouw interesses, kun je informatie delen via social media en kunnen we je een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website ga je hiermee akkoord. Lees meer Sluiten