Hokamix

Hokamix

Het HOKAMIX assortiment bestaat uit natuurlijke voedingssupplementen die kunnen worden gegeven ter ondersteuning van/bij:

  • de huid en vacht: droge huid, gevoelige huid, kale plekken en overmatig verharen
  • vitaliteit: hart en bloedvaten, lever en nieren, conditie en spijsvertering
  • mobiliteit: ochtendstijfheid, herstel na fysieke inspanning, groei, pezen en banden

Al meer dan 35 jaar is HOKAMIX wereldwijd verkrijgbaar. HOKAMIX bestaat uit kruiden die de spijsvertering en stofwisseling ondersteunen. Hierdoor worden opgenomen voedingsstoffen verwerkt en omgezet in waardevolle bouwstoffen. Zo worden vitaminen, mineralen en spoorelementen optimaal benut en aangevuld. Als deze afvalstoffen niet goed worden afgebroken en afgevoerd door de lever en nieren, kan er een opeenhoping ontstaan. Door toevoeging van HOKAMIX aan de basisvoeding blijft het lichaam op een natuurlijke manier in balans.

Door het zorgvuldige productieproces, gaan er geen bestanddelen verloren en houden HOKAMIX producten hun positieve werking. Er worden geen chemische middelen toegevoegd.

Waarom voeding aanvullen?

Wolven eten als aanvulling instinctief de ingewanden van hun prooi met de gedeeltelijk verteerde grassen en planten. Zo krijgen ze alle benodigde vitaminen, spoorelementen en mineralen binnen. Wolven weten goed hoe ze voor zichzelf moeten zorgen. Onze viervoeters zijn juist afhankelijk van wat het baasje ze voorschotelt.

Het assortiment

Het HOKAMIX assortiment bestaat uit natuurlijke voedingssupplementen. De verschillende producten bestaan uit natuurlijke ingrediënten.

Hokamix

Als dierenliefhebbers beseffen wij ons goed dat je het beste wilt voor jouw hond. Om jouw hond een goed leven te geven is onder andere goede en complete voeding noodzakelijk. Door toevoeging van HOKAMIX aan de basisvoeding geef je net dat belangrijke beetje extra.

Toon filters