Hobbypluimvee

Op Medpets.nl vind je een groot assortiment geneesmiddelen, voedingssupplementen en benodigdheden voor jouw hobbypluimvee. Hieronder vallen kippen, ganzen, kalkoenen, parelhoenders, watervogels, fazanten, pauwen, kwartels, zwanen en emoes.

Voer

Voor hobbypluimvee beschikt Medpets over smakelijk kwaliteitsvoer van Versele Laga . Ook zijn er traktaties voor kippen en sierhoenderen beschikbaar van Versele-Laga.

Dagelijkse benodigdheden

Naast een goed en ruim verblijf om te scharrelen heeft pluimvee ook dagelijkse benodigdheden nodig. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een drinktoren of voerbak, maar ook een voerbal zodat de vogels zich niet zo snel vervelen. Voor een grondige reiniging van het verblijf kan er een desinfecterend middel worden gebruikt.

Medicijnen en supplementen

Wanneer de conditie van jouw pluimvee ondersteuning nodig heeft, kun je hiervoor verschillende soorten producten vinden. Medpets beschikt ook over diverse voedingssupplementen voor hobbypluimvee. Bijvoorbeeld specifieke supplementen voor herstel een gezonde huid- en vachtconditie, gezonde luchtwegen en verlichting bij klachten. Je kunt ook kiezen voor de algehele aanvulling van vitaminen en mineralen.