Hill's L/D

Heeft uw hond last van een aandoening? Hill’s heeft speciale voedingen ontwikkeld voor honden en katten met een aandoening. Deze voedingen worden Hill’s Prescription Diet genoemd. De hill’s L/d is daar één van. Deze dieetvoeding is er speciaal voor honden of katten met een leveraandoening. De lever is een belangrijk orgaan en verwijdert onder anderen gifstoffen uit het lichaam. Het is een belangrijke ontvanger van bloed vanuit andere organen. Als je hond of kat lijdt aan een leveraandoening zijn er verschillende functies van de lever verstoort. Een speciale voeding ontwikkeld voor leveraandoeningen kan de lever een ondersteuning bieden.

Hills Prescription Diet L/D – Canine

Dit dieetvoer van Hill’s is er speciaal voor honden met een leveraandoening. Voorbeelden van een leveraandoening zijn; levershunt, acute leverontsteking, chronische leverontsteking en tumoren in de lever. Hill’s L/d wordt aangeraden te geven aan honden met een leveraandoening. De voeding bevat een laag percentage aan eiwitten voor een minimale belasting van de lever. Daarnaast zijn de eiwitten, koolhydraten en vetten goed verteerbaar voor een betere spijsvertering. De voeding helpt het aanmaken van metabolische gifstoffen in voedingsstoffen af te remmen. Hill’s L/d is geschikt voor pups en volwassen honden.

Hills Prescription Diet L/D – Feline

De kat kan ook aandoeningen krijgen aan zijn lever. Deze voeding is specifiek samengesteld voor katten met een verminderde leverfunctie. Het kan hulp bieden bij de behandeling van katten met een leverstoornis. Net als bij het dieet voor de hond, heeft deze voeding ook zeer verteerbare eiwitten, koolhydraten en vetten. De lever wordt hierdoor minder belast en het opnemen van voedingsstoffen gaat daardoor beter. Door het hoge antioxidantengehalte in de voeding wordt de neutralisatie van vrije radicalen bevordert. Ook is er omega 3 & 6 toegevoegd voor een gezonde huid en glanzende vacht.