Gobble Stopper
Gobble Stopper
Gobble Stopper
Gobble Stopper

Gobble Stopper

Dit product is niet langer leverbaar. Bekijk hier geschikte alternatieven.

De Gobble Stopper is speciaal ontworpen om honden die hun voer opschrokken langzamer te laten eten. Hierdoor wordt de gezondheid van uw hond positief beïnvloed.

  • Deskundig dierenartsadvies
  • Smaakgarantie
  • Voor 21:00 besteld, morgen in huis *
  • Gratis retourneren *
  • Productinformatie

Productinformatie

hier geschikte alternatieven.[/b][/p][p

Gobble Stopper

De Gobble Stopper helpt uw hond zijn eten langzamer op eten. De Gobble Stopper is makkelijk te bevestigen in de voerbak door middel van een zuignap. Hierdoor moet de hond eromheen eten. Dit zorgt ervoor dat de hond minder schrokt. Het product is vaatwasserbestendig.

Maten

  • Medium: Ø 9 cm. Geschikt voor voerbakken van 15 tot 20 cm.
  • Large: Ø 11 cm. Geschikt voor voerbakken van 20 cm en groter.

Let op: De Gobble Stopper wordt zonder voerbak geleverd.

Product ID: 3641
Andere klanten kochten ook
Beoordelingen

Heb je ervaring met Gobble Stopper ? Geef ons dan je mening over dit product.

Schrijf je eigen beoordeling
AAN HET LADEN
Doeltreffend
Door , 03 juni 2020

Onze hond eet erg gulzig en kauwt haar brokken niet. Door de gobble stopper wordt ze gedwongen om rustiger te eten. Erg tevreden!

Beter dan zonder maar niet super doeltreffend
Door , 02 juli 2019

Onze kleine hond, formaat Jack Russel is een echte schrokkop. Daardoor is ook deze Gobble stopper niet tegen haar bestand. Hij vertraagt haar eettempo een beetjee maar niet opzienbarend.

werkt helaas niet
Door , 29 januari 2019

Helaas heb ik moeten constateren dat het niet werkt. De hond eet/schrokt de eerste 85% van het voer met dezelfde snelheid naar binnen. De laatste 15% wordt langzamer gegeten omdat het dan iets moeilijker wordt. Daarbij blijft de Gobble Stopper ook niet op z'n plaats vastzitten.

Werkte goed voor 1 keer
Door , 18 januari 2019

In eerste instantie leek het goed te werken, maar toen mijn hond de tweede keer gevoerd werd met behulp van de gobble stopper had zij al door dat ze alleen aan het lipje hoefde te trekken om de zuignap los te krijgen. Nu heeft ze op de zuignap gekauwd dus doet het hele systeem het niet meer. Erg zonde van het geld. Ik denk dat dit product geschikt is voor wat minder ondernemende honden.

Super artikel
Door , 12 juli 2018

Ideaal om je hond langzaam te laten eten. Blijft goed in zijn voerbak plakken en is er makkelijk uit te halen om schoon te maken. Ik zeg top product

Klein
Door , 12 maart 2018

Ik vind het product erg klein. Ik had graag voor in me grote voerbak een maat groter gevonden. Of een grote schrokbak die op hoogte kan of in een standaard

Beoordelingen 1 - 6 van 11