GimDog

GimDog

Het merk GimDog is onderdeel van GimBorn GMBH en is gericht op producten voor honden. GimDog heeft allerlei verschillende lekkernijen voor zowel jonge, volwassen en oude honden. Kwaliteit is belangrijk voor GimDog en daarom hanteren ze een strikt systeem van kwaliteitscontrole. Ook neemt GimDog hun verantwoordelijkheid ten aanzien van het milieu door consequent energiebesparende maatregelen te treffen.

Lekkere GimDog snacks

GimDog heeft een groot en divers aanbod bestaand uit gezonde én lekkere snacks voor jouw trouwe viervoeter. De smakelijke traktaties zijn speciaal afgestemd op de behoefte van honden van alle leeftijden en formaten. Ze zijn geschikt als tussendoortje, als beloning tijdens het trainen of gewoon als teken van liefde.

De snacks van GimDog zijn verrijkt met waardevolle vitamines en mineralen; vaak met een bevorderende werking op de gezondheid van je hond, zowel fysiek als mentaal. Zo zijn er snacks voor onder andere tandverzorging, trainingsdoeleinden en vitaliteit, maar ook voor het opvoeden van puppy’s. GimDog is tevens de eerste onderneming die producten aanbiedt met de stof L-carnitine, wat bijdraagt aan de vermindering van vetopbouw en het energielevel van je hond stimuleert.

Gimborn GMBH

Gimborn is al zeker 50 jaar huisdierenspecialist en maakt buiten GimDog ook overheerlijke lekkernijen voor GimCat en kattenbakvulling voor Biokat’s.

Medpets maakt gebruik van cookies om jou beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van jouw interesses, kun je informatie delen via social media en kunnen we je een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website ga je hiermee akkoord. Lees meer Sluiten