Frontline Pet Care Shampoo Puppy & Kitten

Frontline Pet Care Shampoo Puppy & Kitten

Dit product is niet langer leverbaar. Bekijk hier geschikte alternatieven.

Frontline Pet Care Shampoo Puppy & Kitten is een shampoo speciaal samengesteld voor de gevoelige huid van puppy's en kittens. Deze shampoo bevat onder andere Inca Inchi-olie. Frontline Pet Care Shampoo Puppy & Kitten is geschikt voor jonge dieren van meer dan 2 kg.

  • Deskundig dierenartsadvies
  • Smaakgarantie
  • Voor 21:00 besteld, morgen in huis *
  • Gratis retourneren *
  • Productinformatie

Productinformatie

Dit product is niet langer leverbaar. Bekijk hier geschikte alternatieven.

Frontline Pet Care Shampoo Puppy & Kitten

Puppy en kitten shampoo van Frontline Pet Care is een milde shampoo voor de gevoelige huid van jonge dieren. Zo bevat deze shampoo Inca Inchi-olie. Deze olie wordt gewonnen uit de schil van de Inca Inchi-plant en bevat onder andere omega 3, 6 en 9. Deze dragen bij aan het behoud van een gezonde huid. Daarnaast bevat deze shampoo rhamnose en luminescine. Rhamnose is een suiker dat de aanhechting van bacteriën op de huid tegen helpt te gaan. Het verzacht en hydrateert de gevoelige en droge huid. Luminescine is een natuurlijk plantaardig extract afkomstig van de Toorts. De antioxiderende eigenschappen van luminescine hebben een glanzend effect op de vacht en helpen te beschermen tegen UV-stralen. Het wordt aanbevolen dit product niet te gebruiken bij dieren die minder wegen dan 2 kg. Dit product is vrij van parabenen en siliconen.

Gebruik

Breng de shampoo aan op een natte vacht, maar vermijd het hoofd. Masseer gedurende enkele minuten en spoel het daarna grondig uit. Om klitten te voorkomen en voor een frisse look kunt u uw hond of kat na het afdrogen borstelen.

Inhoud

200 ml

Product ID: 3961
Andere klanten kochten ook
Beoordelingen

Heb je ervaring met Frontline Pet Care Shampoo Puppy & Kitten ? Geef ons dan je mening over dit product.

Schrijf je eigen beoordeling