FroliCat

Premier Pet

FroliCat is een merk van het bedrijf Premier Pet. Dit bedrijf heeft verschillende merken in eigen portofolio. Deze merken zijn allemaal weer vertegenwoordigd in een aparte productcategorie. FroliCat is een merk voor allerlei soorten laserspeelgoed voor katten.

Laserspeelgoed

Dit laserspeelgoed van FroliCat is van hoogwaardig materiaal gemaakt, wat ervoor zorgt dat het lang meegaat. Katten zijn in het algemeen erg dol op lasers en proberen deze stralen altijd te vangen of te achtervolgen. Deze elektronische apparaten hebben allerlei verschillende spelprogramma’s waar je als huisdiereigenaar tussen kunt schakelen. Naast het laserspeelgoed heeft FroliCat ook een aantal interactieve spellen, waar jouw kat ook uren zoet mee kan zijn.

Aanbod

Medpets heeft 4 verschillende FroliCat laserspellen in het assortiment. Een bekende daarvan is de FroliCat Bolt. Dit laserspel is interactief en houdt je kat uren zoet. Een ander leuk spel van FroliCat is de FroliCat Cheese. In dit blok kaas zitten verschillende muisjes verstopt die onverwachts tevoorschijn kunnen komen. Het is aan jouw kat om deze muisjes te vangen.

Medpets maakt gebruik van cookies om jou beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van jouw interesses, kun je informatie delen via social media en kunnen we je een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website ga je hiermee akkoord. Lees meer Sluiten