Flexadin

Flexadin

Flexadin heeft een uitgebreid assortiment aan voedingssupplementen om de gewrichten te ondersteunen en langer gezond te houden. Flexadin bevat zachte, smakelijke kauwtabletten. Flexadin is er voor katten, jonge honden en volwassen honden.

Flexadin Cat

Flexadin Cat geef je om de gewrichten van je kat langer gezond te houden. Het houdt de gewrichten soepel. Als jouw kat al artrose heeft, kies je voor de Flexadin Advanced Kat.

Flexadin Young Dog

Flexadin is er ook voor honden. Voor jonge honden onder de 2 jaar is er de Flexadin Young Dog. De Young Dog Mini is voor honden die minder dan 10 kg wegen en de Young Dog Maxi voor honden met een gewicht vanaf 10 kg. Dit supplement ondersteunt het bewegingsapparaat van jouw hond met duivelsklauw, glucosamine, chondroïtine, vitamine E en omega-3 vetzuren.

Flexadin Adult Dog

De Flexadin Adult Dog ondersteunt jouw volwassen hond met (beginnende) gewrichtsklachten. Het heeft een unieke samenstelling met ongedenatureerd collageen type II, vitamine E en omega-3 vetzuren. De dosering van de Adult Dog is voor elke hond hetzelfde, dus onafhankelijk van het gewicht van jouw hond.

Flexadin Plus en Advanced

Flexadin Plus is verkrijgbaar voor honden en katten en ondersteunt de gewrichten met glucosamine en chrondroïtine en bevat omega 3 vetzuren en vitamine E voor het behoud van gezond kraakbeen. Flexadin Advanced is ook verkrijgbaar voor hond en kat. Het bevat collageen type II, omega 3 vetzuren en vitamine E ter ondersteuning van de gewrichten en het kraakbeen. De Flexadin Advanced is geschikt voor honden met artrose en duidelijke lichamelijke klachten. Dit product bevat ook Boswellia Serrata, een plant met gewricht ondersteunende eigenschappen.

Toon filters