Flea Free

Flea Free is een merk van Emax Nederland BV. Al zeker 25 jaar is Emax Nederland leverancier van dierenartsproducten bij speciaalzaken. Dit bedrijf levert dierengeneesmiddelen, verschillende verzorgingsproducten en veterinaire voeding voor honden en katten. Medpets heeft verschillende producten van Flea Free in haar assortiment. Flea Free heeft verschillende producten voor honden en katten en kun je zowel vlooien en teken bestrijden als voorkomen.

Vlooien en teken bestrijden

Vlooien en teken zijn vervelende beestjes en daarom is het belangrijk om jouw huisdier hiervoor te beschermen. Met de Ectoline Duo kun jij jouw hond of kat compleet behandelen tegen vlooien en teken. De Ectoline duo is op twee manieren werkzaam tegen vlooien en teken. Dit middel onderbreekt de cyclus van de vlo en doodt vlooien en teken direct bij contact met de huid of vacht. Op deze manier kun jij jouw hond of kat vrij houden van deze nare beestjes.

Om de strijd met vlooien en teken tegen te gaan is er ook de Fipralone Spot-on Hond en Fipralone Spot-on Kat. Met dit vloeibare middel kun je jouw huisdier snel en veilig behandelen tegen vlooien en teken. Ook kun je gebruik maken van de Flea Free Fipralone Huidspray. Deze spray beschermt jouw hond tot 3 maanden lang en jouw kat tot 6 weken lang tegen vlooien.

Twinspot Kat

Speciaal voor katten is er een Twinspot Kat met IGR, dit staat voor insecten-groei-remmer. Het middel draagt bij aan het onderbreken van de cyclus van de vlooien, zodat ze zich niet meer voor kunnen planten.

Bescherm je omgeving tegen vlooien en teken

Een vlooienbesmetting bij jouw hond of kat is erg vervelend. Maar wist je dat slechts 5% van de besmetting zich bevindt op jouw huisdier? Reiniging van de omgeving is belangrijk aangezien een groot deel van de plaag zich hier bevindt. Met het bestrijdingsmiddel Flea Free Omgevingsspray kun je vlooien en vlooienlarven doden.

Toon filters