Fitpaws

Fitpaws

Bij Fitpaws is het belangrijk om veilige producten voor honden te ontwikkelen door mensen die meer willen doen voor hun viervoeters. FitPaws is gericht op het verbeteren van productkwaliteit, product design, ondersteunen van honden evenementen, bedrijven en het ontwikkelen van het begrijpen van hondenfitness, conditionering en revalidatie.

Producten

Voor het trainen van je hond kun je de onderstaande producten van FitPaws gebruiken. Zo zijn er verschillende producten voor balanstraining, zoals het Wobble Board, de Trax Donut, de Trax Peanut, de Paw Pods en de Balance disc. Maar ook is er een handige trainingsset om de behendigheid van je hond te trainen.

Medpets maakt gebruik van cookies om jou beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van jouw interesses, kun je informatie delen via social media en kunnen we je een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website ga je hiermee akkoord. Lees meer Sluiten