Ferplast Agility Circle
Ferplast Agility Circle
Ferplast Agility Circle

Ferplast Agility Circle

Dit product is niet langer leverbaar. Voor een alternatief product kun je op de pagina Ferplast kijken.

Met de agility Circle van Ferplast kunt u een hindernisparcours opbouwen voor uw hond. De in hoogte verstelbare ring kan gebruikt worden als speelgoed maar ook als hulpmiddel bij de behendigheidstraining. Combineer dit product met de andere agility-producten van Ferplast voor een nog leuker en groter parcours.

  • Deskundig dierenartsadvies
  • Smaakgarantie
  • Voor 21:00 besteld, morgen in huis *
  • Gratis retourneren *
  • Productinformatie

Productinformatie

Agility

Agility is een behendigheidssport voor honden. Bij agility staat de samenwerking tussen hond en baas voorop. Aan de hand van lichamelijke en verbale aanwijzingen legt de hond zo snel en foutloos mogelijk een parcours af. Hierbij kruipt de hond door tunnels, springt door ringen en zigzagt door slaloms.

Ferplast Agility Circle

De Circle van Ferplast is een springring die gebruikt kan worden als tijdverdrijf of voor de agilitytrainingen van uw hond. Het pakket bestaat uit twee palen die met behulp van de ijzeren pinnen in de grond geplaatst kunnen worden, twee flexibele buizen die samen een cirkel vormen en twee klittenbandriemen waarmee de ring aan de palen bevestigd wordt. Alle onderdelen zitten in een handige nylon opbergzak met handvat. Combineer dit product met de andere Ferplast Agilty-toestellen voor nog meer speel- en trainplezier.

Afmetingen

65 x 7 x 120 cm

Product ID: 4168
Andere klanten kochten ook
Beoordelingen

Heb je ervaring met Ferplast Agility Circle ? Geef ons dan je mening over dit product.

Schrijf je eigen beoordeling