eSHa Protalon 707

eSHa Protalon 707

Overmatige algengroei kan uw aquarium ontsieren. eSHa Protalon 707 gaat overmatige algengroei tegen en werkt bij verschillende soorten algen. Protalon bestaat uit twee componenten welke samenwerken om de algen tegen te gaan.

  • Deskundig dierenartsadvies
  • Smaakgarantie
  • Voor 21:00 besteld, morgen in huis *
  • Gratis retourneren *
  • Productinformatie
  • Bijsluiters

Productinformatie

eSHa Protalon 707

Uw aquarium kan troebel worden als er een overmatig aantal algen in het water zit. De meeste algen zijn groen of roodbruin van kleur en vormen een slijmlaag in het aquarium. Protalon 707 van eSHa kan u helpen om het aantal algen in het zoetwateraquarium terug te brengen. Dit middel werkt onder andere tegen draad-, baard- en zweefalgen. Protalon bestaat uit twee componenten die samenwerken om de algen tegen te gaam.

Gebruik

Druppel de juiste dosering in het water door het flesje ondersteboven boven het aquarium te houden en in de doseerpipet te knijpen. Nadat u Propalon 707 aan het water heeft toegevoegd, kan het water licht troebel worden. Dit trekt na een aantal uur weer weg. Bij het doseren van dit product is het belangrijk om het volume van uw aquarium in acht te nemen. Voor meer informatie kunt u de bijsluiter raadplegen. De dosering in onderstaande tabel is gebaseerd op een aquarium van 100 liter.


Dosering eSHa Protalon 707
DagAantal druppels
1Flesje A: 50 druppels
2Flesje A: 12 druppels
3Flesje A: 12 druppels
Flesje B: 10 druppels
4Geen dosering
5Geen dosering
6Flesje A: 25 druppels
Flesje B: 20 druppels
7Flesje A: 12 druppels

Inhoud

20 ml

Product ID: 4087
Andere klanten kochten ook
Beoordelingen

Heb je ervaring met eSHa Protalon 707 ? Geef ons dan je mening over dit product.

Schrijf je eigen beoordeling
AAN HET LADEN
Giftig
Door , 21 april 2021

Dit product toegediend volgens schema voor 160 liter. 5 dode modderkruipers. Algen niet gedood maar meer algen groei op planten. Slakken staan aangegeven om deze te verwijderen. Dus pas op voor andere aquarium bewoners. Ik koop het niet meer

Beoordelingen 1 - 1 van 1