Buster Dog Maze Mini

Buster Dog Maze Mini

Dit product is niet langer leverbaar. Bekijk hier geschikte alternatieven.

De Buster Dog Maze Mini is een anti-schrokbak voor kleine honden die ontworpen is in de vorm van een doolhof. Het helpt kleine honden om minder te schrokken wanneer zij hun eten krijgen.

  • Deskundig dierenartsadvies
  • Gratis verzending vanaf €59,-
  • Voor 21:00 besteld, morgen in huis *
  • Gratis retourneren *
  • Productinformatie

Productinformatie

Dit product is niet langer leverbaar. Bekijk hier geschikte alternatieven.

Met de Buster Dog Maze Mini moet de hond met zijn de tong de brokken naar de uitgang duwen waardoor hij meer tijd nodig heeft dan wanneer hij uit een normale voerbak zou eten. Wanneer een hond langzaam eet wordt de kans op een maagkanteling (maagtorsie) verkleind en wordt eten gecombineerd met een leuk tijdverdrijf.

Ontwerp

Naast dat de Buster Dog Maze er erg mooi uitziet, is er ook gedacht aan de functionaliteit voor kleine honden. De Buster Dog Maze Mini is een variant op de Buster Dog Maze. De bak is ontworpen om zo veel mogelijk zintuigen van de hond te stimuleren. De voorkeur van de hond ligt bij neus, tong en poten. Door het unieke ontwerp wordt door toevoeging van het voer of beloningsbrokjes de geur, smaak en tastzin geprikkeld. De hond ziet, ruikt en voelt het voer, maar moet daarbij zijn intelligentie gebruiken om het uit de bak te krijgen.

Materiaal

De bak is gemaakt uit 1 stuk van polypropyleen. Ook kan de Buster Dog Maze Mini gemakkelijk worden gereinigd in de vaatwasmachine.

Afmetingen

Langste punt: 25 cm, breedste punt 20 cm, diepte voor de brokken: 3 cm.

Kleuren

  • Zwart
  • Grijs
  • Roze
Product ID: 2847
Andere klanten kochten ook
Beoordelingen

Heb je ervaring met Buster Dog Maze Mini ? Geef ons dan je mening over dit product.

Schrijf je eigen beoordeling
AAN HET LADEN
Mini maze
Door , 26 augustus 2019

Werkt goed als hondenspeeltje. Of Brainwork.

Niet tevreden..
Door , 11 oktober 2016

Voor mijn pup die enorm schrokte dit produkt gekocht,maar hij is té makkelijk!Door t doolhof schuift ze de brokjes te snel richting de uitgang...dus vond t beetje een miskoop

Een ideale voerbak.
Door , 17 juli 2016

Na de grote bak die te hoog was hebben wij deze besteld voor onze Jack Russel. Hij kan er goed bij nu. In het begin vond hij het wel vreemd, maar nu heeft hij het helemaal door. Het schrokken is over, eet hij met een gewone bak binnen 1 minuut zijn bak leeg, nu is hij 5 minuten bezig. Echt een uitkomst deze bak. Wij zijn super tevreden over deze voerbak.

Beoordelingen 1 - 3 van 3