Doctor Bark

Andreas Schuell, oprichter en directeur van het bedrijf Doctor Bark, realiseerde zich tijdens zijn studie dat het ontwikkelen van hondenbedden -en kussens die goed kunnen worden gewassen noodzakelijk is. De reden hiervoor is het doden van allerlei kiemen en parasieten. Hij werd geconfronteerd met honden die leden aan verschillende huidproblemen. Dus kwam hij met het idee om hondenkussens en bedden te ontwikkelen die op 95 graden konden worden gewassen, zodat parasieten en kiemen werden gedood en je huisdier gezond blijft.

Producten

Medpets verkoopt verschillende hondendekens voor in de auto van Doctor Bark. Zo wordt er de Car Seat Blanket ter bescherming van de achterbank van de auto aangeboden. Ter bescherming van de bijrijdersstoel is er de Front Seat Blanket. Speciaal voor 2-deurs auto’s en cabrioletten heeft Doctor Bark de Cabriolet Blanket ontwikkeld. Alle dekens zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kunnen gewassen worden in de wasmachine op 95 graden.

Medpets maakt gebruik van cookies om jou beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van jouw interesses, kun je informatie delen via social media en kunnen we je een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website ga je hiermee akkoord. Lees meer Sluiten