CSI Urine

CSI Urine

CSI Urine verwijdert urinevlekken en -geuren door ze op moleculair niveau aan te pakken. Er is een product tegen urinegeur en -vlekken van honden, katten, konijnen en knaagdieren. CSI Urine is vrij van chemicaliën en maakt gebruik van de kracht van de natuur.

Huisdierenurine is geen gewone vlek die je gemakkelijk verwijdert met normale schoonmaakmiddelen. Het reukvermogen van een huisdier is 500 keer zo goed als bij mensen. De producten van CSI Urine breken urine volledig af, zelfs voor de sterke dierenneus, waardoor huisdieren niet opnieuw gaan markeren.

CSI rangefoto

CSI Urine voor hond en puppy

Een plasongelukje kan altijd gebeuren, maar het is belangrijk om dit op een goede manier schoon te maken met de juiste middelen. Hierdoor voorkom je als baasje dat je hond of pup de plek weer opnieuw gaat markeren. Speciaal om vlekken en geuren van urine te verwijderen is er de CSI Urine Hond/Puppy Spray. Met deze spray verwijder je gemakkelijk oude en nieuwe (urine)vlekken.

CSI Urine voor kat en kitten

Dat de urine en uitwerpselen van katten behoorlijk kunnen stinken, weten kattenbaasjes als een van de beste. Vlekken en geurtjes zijn verleden tijd met de CSI Urine Kat/Kitten Spray. Deze spray pakt de vlekken en geuren op moleculair niveau aan! Zo kom je af van de vervelende (ammoniak)geurtjes in huis!

CSI Urine voor de kattenbak

De kattenbak kan nare luchtjes met zich meebrengen. Om de kattenbak goed te reinigen, is de CSI Urine Kattenbak Spray een handig schoonmaakmiddel. Met dit gifvrije product verwijder je vlekken en nare luchtjes uit de kattenbak, zodat deze weer fris ruikt. Om daarna een optimaal frisse kattenbak te houden, kun je de CSI Urine Kattenbak Granules toevoegen aan het grit. De granules verdubbelen de gebruiksduur van je kattenbakvulling!

CSI Urine Kooireiniger

De geur van urine of uitwerpselen in de kooi van jouw konijn of knaagdier kan behoorlijk dominant zijn. Met de CSI Urine Kooireiniger geef je de kooi van je knaagdier of konijn een optimale reiniging en verwijder je vieze luchtjes en hardnekkige vlekken.

CSI Urine Tapijtreiniger

Is jouw puppy of kitten nog niet helemaal zindelijk? De CSI Urine Tapijtreiniger verwijdert (oud) urinegeuren en -vlekken in het tapijt. Dit middel is gemakkelijk op en rond de vlek aan te brengen. Met dit reinigingsmiddel hoef je niet te schrobben. De reiniger is op basis van natuurlijke bacteriën en enzymen om grondig te reinigen tot diep in de pollen. Na het reinigen ruikt het niet alleen fris, maar zijn de geuren ook verwijderd voor de krachtige dierenneus.