CSI Urine

CSI Urine

CSI Urine draagt bij aan het verwijderen van vlekken en geuren door ze op moleculair niveau aan te pakken. De producten van CSI Urine zijn de oplossing voor urinegeur en -vlekken van honden, katten, konijnen en knaagdieren. CSI Urine is vrij van chemicaliën en maakt gebruik van de kracht van de natuur.

Huisdierenurine is geen gewone vlek, die gemakkelijk verwijderd kan worden met normale schoonmaakmiddelen. In het begin denk je dat het fris ruikt, maar huisdieren blijven terugkomen op het plekje waar ze hun behoefte eerder hebben gedaan. Dat komt omdat normale schoonmaakmiddelen niet alle urineresten verwijderen en het reukvermogen van een huisdier 500 keer zo goed is als bij mensen. Een bijkomend vervelend probleem is dat opgedroogde urine de welbekende ammoniak geur met zich meebrengt. Als baasje wil je af van deze vervelende geur en daar kan CSI Urine bij helpen.

CSI rangefoto

CSI Urine voor hond en puppy

Een plasongelukje kan altijd gebeuren, maar het is belangrijk om dit op een goede manier schoon te maken met de juiste middelen. Hierdoor voorkom je als baasje dat je hond of pup de plek weer opnieuw gaat markeren. Speciaal om vlekken en geuren van urine te verwijderen is er de CSI Urine Hond/Puppy Spray. Met deze spray verwijder je gemakkelijk oude en nieuwe (urine)vlekken.

CSI Urine voor kat en kitten

Dat de urine en uitwerpselen van katten behoorlijk kunnen stinken, weten kattenbaasjes als een van de beste. Vlekken en geurtjes zijn verleden tijd met de CSI Urine Kat/Kitten Spray. Deze spray pakt de vlekken en geuren op moleculair niveau aan! Zodat je als kattenbaas niet meer bang hoeft te zijn dat je poezenbeest opnieuw gaat markeren op dezelfde plek.

CSI Urine voor de kattenbak

De kattenbak kan nare luchtjes met zich meebrengen. Om de kattenbak goed te reinigen, is de CSI Urine Kattenbak Spray een handige reiniger. Met dit gifvrije product verwijder je vlekken en nare luchtjes uit de kattenbak, zodat je hem weer fris kan laten ruiken tijdens het vullen met nieuw grit. Om de nare luchtjes te verminderen, kunnen de CSI Urine Kattenbak Granules bijdragen aan minder stank. Daarnaast dragen ze bij aan het verdubbelen van de gebruiksduur van je kattenbakvulling.

CSI Urine Kooireiniger

CSI Urine Kooireiniger is speciaal samengesteld om de kooi van je kleindier optimaal schoon te maken. Een urinegeur die opgedroogd is, kan behoorlijk dominant zijn. Met de Kooireiniger van CSI Urine geef je de kooi van je knager of konijn een optimale reiniging en draag je bij aan het verwijderen van vieze luchtjes en hardnekkige vlekken.

CSI Urine Tapijtreiniger

Een vlek van je huisdier in het tapijt is soms moeilijk te verwijderen. De CSI Urine Tapijtreiniger kan helpen bij het verwijderen van geuren en vlekken in het tapijt. Dit middel is gemakkelijk op en rond de vlek aan te brengen. Met dit reinigingsmiddel hoef je niet te schrobben. De reiniger bevat bacteriën als enzymen om grondig te reinigen tot diep in de pollen. Laat het reinigen maar beginnen!