Cowboy Magic

Cowboy Magic

In 1995 werd Cowboy Magic opgericht door de Amerikaanse paardenliefhebber Jim Cummings. Hij kwam met het idee om haarverzorgingsproducten voor mensen te nemen en deze te transformeren tot producten voor de paardenmarkt. Detangler & Shine was zijn eerste product en gelijk een groot succes. Comboy Magic doorliep een enorme groei en bracht een hele reeks haarverzorgingsproducten uit. De producten van Cowboy Magic doorlopen alle een strenge kwaliteitscontrole waardoor ze kwalitatief hoogstaande haarverzorging produceren die zowel geschikt is voor mensen als voor dieren.

Producten

Onderstaand vind je het assortiment van Cowboy Magic die verkrijgbaar zijn bij Medpets. Zo zijn er haarverzorgingsproducten verkrijgbaar in een spray, shampoo of conditioner. De Detangler is speciaal voor het ontwarren van de manen en staart en de Greenspot Remover voor het eenvoudig verwijderen van vieze vlekken in de vacht.

Medpets maakt gebruik van cookies om jou beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van jouw interesses, kun je informatie delen via social media en kunnen we je een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website ga je hiermee akkoord. Lees meer Sluiten