Buster Dog Maze
Buster Dog Maze

Buster Dog Maze

Dit product is niet langer leverbaar. Bekijk de categorie Voer- en drinkbakken voor honden voor geschikte alternatieven.

De Buster Dog Maze is een innovatieve anti-schrokbak voor honden, ontworpen als een doolhof. De hond moet met zijn tong de brokken naar de uitgang duwen en zal daardoor meer tijd nodig hebben, waardoor het schrokken door de hond kan worden voorkomen.

  • Deskundig dierenartsadvies
  • Gratis verzending vanaf €59,-
  • Voor 21:00 besteld, morgen in huis *
  • Gratis retourneren *
  • Productinformatie
  • Video's

Productinformatie

Dit product is niet langer leverbaar. Bekijk de categorie Voer- en drinkbakken voor honden voor geschikte alternatieven.

De hond moet met zijn tong de brokken naar de uitgang duwen en zal daardoor meer tijd nodig hebben, waardoor het schrokken door de hond kan worden voorkomen. Hierdoor wordt de kans op maagkanteling (maagtorsie) verkleind, gecombineerd met een leuk tijdverdrijf.

Design

Naast dat de Buster Dog Maze er erg mooi uitziet, is er ook gedacht aan de functionaliteit. De bak is ontworpen om zo veel mogelijk zintuigen van de hond te stimuleren. De voorkeur van de hond ligt bij neus, tong en poten. Door het unieke ontwerp wordt door toevoeging van het voer of beloningsbrokjes de geur, smaak en tastzin geprikkeld. De hond ziet, ruikt en voelt het voer, maar moet zijn intelligentie gebruiken om het naar buiten te krijgen. De bak is gemaakt uit 1 stuk en is stevig genoeg is om buiten te laten bij regenachtig weer of in de vaatwasser te kunnen. Hij is gemaakt van Polypropyleen en het is een ftalaat-vrij product. De Buster Maze is geschikt voor grote en kleine honden van 5 kg. tot 30 kg.

Verkrijgbaar in zwart, grijs en beige.

Voor kleine honden is er de Buster Dog Maze Mini.

Video's

Product ID: 2180
Andere klanten kochten ook
Beoordelingen

Heb je ervaring met Buster Dog Maze ? Geef ons dan je mening over dit product.

Schrijf je eigen beoordeling
AAN HET LADEN
super voerbak
Door , 18 mei 2020

Stevige bak met rubberen dopjes er onder die zorgen dat hij op ze plaats blijft. Hond puzzelt lekker de brokken er uit en doet daardoor langer met ze voer. Goed voor ze hoofd en maag,

Niet meer schrokken
Door , 24 december 2019

Product werkt echt goed. Van eten in 30 seconden met hoesten en schrokken naar eten uit deze bak in minstens 15 minuten!

Onverschrokken uitgeschrokt :)
Door , 28 mei 2017

Mooie vormgeving, mooie kleur, degelijke bak. Klein minpuntje: had iets zwaarder uitgevoerd mogen worden. Dit, omdat de bak niet goed op zijn plaats blijft staan tijdens het eten… maar dat kan ook komen door de grootte en het enorme enthousiasme van onze hond. Onze labrador retriever van amper een half jaar oud leek slechts EEN missie te hebben: het zo snel mogelijk leegeten van zijn etensbak. Regelmatig brak dat zogenaamde 'speed-eten' hem op: vrat hij zijn bak leeg binnen 15 seconden en kwam zijn maaginhoud net zo snel weer naar buiten. Met de Buster Dog Maze anti-schrokbak zijn deze problemen gelukkig voorbij: zijn eettijd is er door verlengd met een minuut of 10, hetgeen natuurlijk zijn (en onze!) rust, kalmte en spijsvertering ten goede komt. Het overgeven is daarmee verleden tijd. Mooi meegenomen: hond lijkt 'm zelf nogal leuk te vinden... die bak!

Antischrokbok
Door , 22 mei 2017

Gekocht voor onze Duitse Herder van 6 maanden. Echter zij gooit de bak direct om waardoor alle brokken op de grond vallen. Geen succes dus. Bak zou veel zwaarder moeten zijn.

Anti schrokbak
Door , 08 november 2016

Onze hond eet nu rustiger, moet er moeite voor doen en schrok nu minder en hapt niet meer naar adem tijdens het eten. We hebben een Franse bulldog.

een goede etensbak. onze hond doet nu langer over het eten
Door , 17 september 2016

onze hond eet nu rustiger eb spuugt het eten niet meer uit. een mooie stevige bak

Beoordelingen 1 - 6 van 10