BooBooLoon Beschermkraag

BooBooLoon Beschermkraag

De BooBooLoon is niet langer leverbaar. De KONG Cushion kan als alternatief gebruikt worden.

  • Deskundig dierenartsadvies
  • Smaakgarantie
  • Voor 21:00 besteld, morgen in huis *
  • Gratis retourneren *
  • Productinformatie

Productinformatie

BooBooLoon beschermkraag

De BooBooLoon opblaasbare beschermkraag is een uiterst geschikt alternatief voor de vaak wat onhandige en lastige "lampenkap" voor honden en katten. De BooBooLoon beschermt honden en katten op een vriendelijke en gemakkelijke manier tegen het likken/bijten aan de wond na een operatie. De opblaasbare zachte kraag zorgt voor een volledige bewegingsvrijheid.

Vriendelijk in gebruik

De hond of kat kan zonder moeilijkheden eten, slapen en lopen met de BooBooLoon om. Door de sluiting van klittenband is de kraag gemakkelijk in gebruik. Bovendien is het mogelijk de kraag te wassen, deze op te bergen en vervolgens te hergebruiken.

Welke maat heb ik nodig?

Meet voor het bepalen van de juiste maat, met een flexibele meetlint, de halsomtrek van de hond of kat. Als de hond of kat tussen twee maten in valt, is het aan te raden voor de grotere maat te kiezen. Voor het gebruik van de BooBooLoon bij de kat wordt geadviseerd de nagels van de kat vooraf te knippen.

Maten BooBooLoon
MaatOmtrek nek
XS8 tot 18 cm
S20 tot 30 cm
M33 tot 46 cm
L48 tot 64 cm
XL63 tot 76 cm

NB!! In verband met de hygiëne (dit product wordt met de mond opgeblazen) kan dit product niet geruild of geretourneerd worden!!

Product ID: 2743
Andere klanten kochten ook
Beoordelingen

Heb je ervaring met BooBooLoon Beschermkraag ? Geef ons dan je mening over dit product.

Schrijf je eigen beoordeling
AAN HET LADEN
Aanvulling
Door , 03 augustus 2015

Mijn ervaring met de Boobooloon beschermhalsband: * deze kost 25,99 €, een beschermkap kost 10 €. * mijn hond kon ondanks deze beschermhalsband, nog steeds zijn wond kapot likken/bijten. * midden in de nacht heeft hij deze lek gekrabd, waardoor nog meer schade aan de wond. * en hij bleef lek na 3x repareren met het bijgeleverde reparatiemateriaal. Het resultaat: onnodig leed en hoge dierensartskosten door een slecht product. advies: uit de handel!

Waardeloos geval
Door , 31 juli 2015

Mijn hond blijft zichzelf bijten in z'n achterlijf. Dit dure geval is totaal zinloos. Daarbij zit het te strak of te los door de klittenbandstippen. Echt prut!

Goed idee, waardeloze uitvoering
Door , 21 juli 2015

Gekocht voor mijn hond. De klittenband laat steeds los, klittenband plakt niet goed, slechte kwaliteit klit, daarnaast, mede daardoor? schuift de band erg snel van z'n kop, dus je kunt er niet op vertrouwen. Jammer, had heel goed product kunnen zijn. veel geld betaald voor zo'n slecht uitgewerkt idee.

Voldoet niet
Door , 05 juli 2015

De band voldoet slecht. De klittenband noppen plakken niet goed zodat de band slecht om de nek van de hond blijft zitten. Hierdoor moet je je hond toch steeds in de gaten houden. Na vier dagen gaan de klittenband noppen eraf zodat je dat zelf vervangen door in de winkel klittenband te kopen. Lijkt mij niet de bedoeling. De hond kan hem ook zelf afdoen door met zijn kop schuin over de vloer te schuren.

Inderdaad van te voren nagels knippen
Door , 24 juni 2015

bij het aanpassen was onze kat zo in paniek waardoor ze meteen haar nagels erin sloeg.(kapot dus) de overslag met de klittenband( 2 opgeblazen delen op elkaar) maakt dat de sluiting dubbel zo dik is, en de klittenbandstukjes niet goed op elkaar vallen. Jammer een miskoop dus.

BooBooLoon Beschermkraag
Door , 31 maart 2015

Mn hondje heeft de kraag niet gebruikt want ze had hem na 5 minuten alweer er af. Dus erg duur en het werkt niet.

Beoordelingen 1 - 6 van 7