Biestwinkel

Biestwinkel is een merk van Arts Food Products BV. Deze producten zijn gemaakt van natuurlijke producten van hoge kwaliteit. De producten van Biestwinkel dragen allemaal bij aan de gezondheid van dieren. Medpets heeft verschillende producten van Biestwinkel in haar assortiment opgenomen.

Colostrum Therapie

Colostrum is de eerste biest die afkomstig is van runderen. De eerste melk die van het moederdier komt en die het jonge dier helpt bij de groei is beter bekend onder de naam 'biest' of 'colostrum'. Deze melk is te verkrijgen in diverse varianten, met allerlei verschillende eigenschappen. Er zijn maar weinig varianten te verkrijgen die de juiste eigenschappen bezitten die invloed hebben op de groei en de weerstand van het zoogdier.

Biestwinkel heeft de Colostrum Therapie. Dit aanvullende diervoeder is geschikt voor dieren die extra ondersteuning nodig hebben van het maag-darmkanaal of een betere weerstand moeten opbouwen. Het aanvullende voeder is een 12-uurs colostrum. Dit houdt in dat binnen twaalf uur het moedermelk is afgenomen bij de moederkoe. Vervolgens is dit gevriesdroogd tot poeder. Dit colostrum bevat alle nodige voedingsstoffen die een jong dier nodigt heeft om gezond op te groeien. De Colostrum Therapie kan gebruikt worden bij honden, puppies, katten, kittens, paarden, fretten, vogels, konijnen en knaagdieren.

Col-O-Horse

Speciaal voor paarden is er de Col-O-Horse. Dit aanvullende diervoeder in poedervorm kan ingezet worden ter bevordering van de darmwerking, het ondersteunen van een verhoogde weerstand of het in balans brengen van het immuunsysteem.

Medpets maakt gebruik van cookies om jou beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van jouw interesses, kun je informatie delen via social media en kunnen we je een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website ga je hiermee akkoord. Lees meer Sluiten