Beaphar Nature Konijn Junior

Beaphar Nature Konijn Junior

Beaphar Nature Konijn Junior is niet langer leverbaar. Voor een alternatief product kunt u bij Supreme Science Selective Junior Konijn of Beaphar Care+ Konijn Junior kijken. Beaphar Nature Konijn Junior is een natuurlijke, lekkere en verantwoorde voeding voor uw jonge en opgroeiende konijn. Het voer bestaat uit één soort brok om selectief eten te voorkomen en heeft een aangepast eiwit- en calcium gehalte om de groei van uw jonge konijn te bevorderen.

  • Deskundig dierenartsadvies
  • Smaakgarantie
  • Voor 21:00 besteld, morgen in huis *
  • Gratis retourneren *
  • Productinformatie

Productinformatie

Beaphar Nature Konijn Junior is niet langer leverbaar. Voor een alternatief product kunt u bij Supreme Science Selective Junior Konijn of Beaphar Care+ Konijn Junior kijken.

Beaphar Nature Konijn Junior

Beaphar Nature Konijn Junior is een lekkere en verantwoorde voeding geschikt voor uw jonge konijn tot de leeftijd van 10 maanden. Het complete en gevarieerde voer bestaat uit ingrediënten die konijnen in het wild ook eten. Het voer bestaat uit één soort brok waardoor het niet-selectief eten gestimuleerd wordt. De structuur van de brokjes draagt bij aan de natuurlijke tandslijtage van uw konijn. Dit is vanwege de doorgroeiende tanden bij konijnen zeer belangrijk. Beaphar Nature Konijn Junior is volledig natuurlijk en vrij van kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen of conserveringsmiddelen.

Voor volwassen konijnen (vanaf een leeftijd van ongeveer 10 maanden) is er Beaphar Nature Konijn.

Voordelen Beaphar Nature Konijn Junior

  • Heeft een aangepast eiwit- en calcium gehalte: Een konijn in de groei heeft een andere voedingsbehoefte dan een volwassen konijn. Nature Konijn Junior heeft daarom een hoger eiwit- en calciumgehalte, om de groei van uw jonge konijn te bevorderen.
  • Volledig graanvrij: Doordat er geen granen zitten in de voeding, ontstaat er een goede verhouding tussen vezels en zetmeel. Dit stimuleert de darmwerking van uw konijn.
  • Bevat Timothy Hooi: Timothy Hooi is de basis van Beaphar Nature en ondersteunt de blaas. Tevens zorgt het voor een hoog vezelgehalte in het voer.
  • Verrijkt met Inuline: Een natuurlijke vezel die de darmflora stimuleert. Hierdoor blijft uw konijn gezond en in goede conditie.
  • Bevat Yucca Schidigera: Een plantenextract wat zorgt voor een vermindering van de ontlastingsgeur.

Beaphar Nature Konijn Junior kan worden aangevuld met onbeperkt hooi, bijvoorbeeld Beaphar Care+ Timothy Hooi.

Samenstelling

Plantaardige bijproducten (Timothy hooi 53%, Kruidenhooi 10%, Cichorei 5%, Inuline 0,2%, Yucca Schidigera 0,05%, Druivenpitextract 0,01%), Zaden, Plantaardige Eiwitextracten, Vruchten (Appel 5%), Mineralen, Oliën en vetten, Algen (Spirulina 0,01%).

Product ID: 3132
Andere klanten kochten ook
Beoordelingen

Heb je ervaring met Beaphar Nature Konijn Junior ? Geef ons dan je mening over dit product.

Schrijf je eigen beoordeling