All Friends

Medpets heeft verschillende shampoos van het merk All Friends in haar assortiment. All Friends heeft verschillende shampoos voor dieren. De Dog Shampoo is een probiotische shampoo voor honden die zorgt voor een zuivere, allergeen- en geurvrije vacht en huid. Ook heeft het merk All Friends een probiotische shampoo voor de andere dieren, genaamd de Animal Shampoo. Wanneer je dier zich niet gemakkelijk met shampoo laat wassen is er de Dry Shampoo. Dit is een probiotische spray voor de zuivering van de vacht, pels of huid van dieren.

Sprays

All Friends biedt ook verschillende omgevingssprays aan. Zo is er de Animal Smell Remover, dit product verwijdert onaangename geurtjes, zorgt voor een gezonde microflora in de omgeving en verlaagt het risico op ziektekiemen. Voor het verwijderen van vieze geurtjes uit de kattenbak is er de Cat Box Fresh spray. De Animal Allergen Spray verwijdert actief allergenen en verminderen huidproblemen of allergieën bij je dier.

Schoonmaakmiddel

Om het verblijf van je dieren grondig te reinigen biedt All Friends verschillende schoonmaakmiddelen aan. De All Friends Animal House Cleaner van Chrisal is een krachtige probiotische reiniger voor alle soorten dierenverblijven. Met de All Friends Animal House Stabilizer van Chrisal kan je de hygiëne en de geurbestrijding op peil houden, door de vloeistof te vernevelen in het dierenverblijf.

Medpets maakt gebruik van cookies om jou beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van jouw interesses, kun je informatie delen via social media en kunnen we je een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website ga je hiermee akkoord. Lees meer Sluiten