Productafbeelding /2
Product afbeelding van Vitaminthe

Vitaminthe

  • Product afbeelding van Vitaminthe
  • Product afbeelding van Vitaminthe

Vitaminthe van Virbac is een breed werkzame ontwormingspasta voor honden en katten en is werkzaam tegen spoelwormen, zweepwormen, haakwormen en lintwormen bij hond en kat.

   » Meer informatie

Gratis verzending
Vanaf €49,- binnen NL

Verzendkosten €2,95
Bij besteding van €25 - €49

Verzendkosten €3,95
Bij besteding tot €25

Trustpilot
9.2/10 | 16376 reviews
3 varianten, vanaf: € 0,95
In winkelwagen 
Product Prijs Voorraad Bestellen
Vitaminthe ontwormpasta - 10 ml € 16,75
Momenteel uitverkocht 
Vitaminthe ontwormpasta - 25 ml € 20,75
Accessoires Prijs Voorraad Bestellen
Vitaminthe ontwormpasta doseerset pup/kitten - 1 stuk € 0,95
Productinformatie

Vitaminthe van Virbac is een breed werkzame ontwormingspasta voor honden en katten en is werkzaam tegen spoelwormen, zweepwormen, haakwormen en lintwormen bij hond en kat.

Vitaminthe

Vitaminthe van Virbac is een breed werkzame ontwormingspasta voor honden en katten en is werkzaam tegen spoelwormen, zweepwormen, haakwormen en lintwormen bij hond en kat.

Veilig

De combinatie van beide werkzame bestanddelen in deze pasta maakt Vitaminthe geschikt voor toepassing bij honden en katten van alle leeftijden en kan tevens zonder gevaar worden toegediend aan dieren die melkgevend zijn.

Maximale werkzaamheid

Vitaminthe wordt nauwelijks opgenomen door het lichaam, waardoor een maximale concentratie en werkzaamheid in het maag-darmkanaal wordt bereikt. Een zo leeg mogelijk maag-darmkanaal bevordert dan ook de effectiviteit.

Voorkom herbesmetting!

Lintwormen (Dipylidium caninum) worden overgebracht door vlooien. Herbesmetting wordt voorkomen door gelijktijdig met het ontwormen een grondige vlooienbestrijding toe te passen.

Dosering: 1 ml per 2 kg lichaamsgewicht.

Doosje met 1 injector à 10 ml

1 doseerstreep op de injector = 1 ml. Hierbij dient 1 doseerstreep per 2 kg lichaamsgewicht aan de hond of kat toegediend te worden. De injector met 10 ml is nauwkeurig te doseren voor honden en katten die minder dan 10 kg wegen. Voor pups en kittens is er een aparte injector verkrijgbaar. Deze is uitsluitend geschikt voor de 10 ml injector. Zorg er voor gebruik voor dat de ontwormpasta op kamertemperatuur is. Let op: De doseerset pup/kitten wordt geleverd zonder ontwormpasta.

Doosje met 1 injector à 25 ml

1 doseerstreep op je injector = 5 ml. Hierbij dient 1 doseerstreep per 10 kg lichaamsgewicht aan de hond (of kat) toegediend te worden. De injector met 25 ml is nauwkeurig te doseren voor honden (en katten) vanaf 10 kg.

Let op: Als u ervoor kiest de injector van 25 ml te gebruiken voor uw hond of kat die minder dan 10 kg weegt, is het van belang zelf nauwkeurig af te meten hoeveel Vitaminthe toegediend wordt aan uw huisdier!

Ingrediënten

Niclosamide is specifiek werkzaam tegen lintwormen en oxibendazol bestrijdt zowel volwassen als larvale stadia van spoelwormen, zweepwormen en haakwormen.

Instructievideo doseerset pup/kitten

 

Bijsluiter 

Voor Vitaminthe is een bijsluiter beschikbaar. Wij adviseren Adobe Reader voor het lezen van onze bijsluiters. Klik op onderstaande link om de bijsluiter te openen in een nieuw venster.

Vitaminthe bijsluiter
bijsluiter-vitaminthe-1.pdf (328 KB)
Beoordelingen voor Vitaminthe

Heb je ervaring met Vitaminthe ? Geef ons dan je mening over dit product.

“Onze poezen hebben na inname alles weer uitgebraakt.”

Door 

Onze poezen kunnen dit product niet verdragen.

“lastig product”

Door 

De pasta is lastig te doseren via het verbindingsstuk. er gaat best veel pasta verloren en het loopt slecht door in de doseerspuit. het uiteindelijke toedienen in de poes gaat dan wel redelijk. maar het is al met al een kliederboel tot het in de poes zit!

“Wat een rommel!!!”

Door 

Al 15 jaar katten en nog nooit wormen gehad. Ditmaal bij een nestje de overstap naar vitaminthe gemaakt op aanraden van kennissen, en voor het allereerst heb ik kittens met wormen!
Nooit meer komt dit spul mijn huis is!

“Goed product”

Door 

Prima product alleen moeilijk te doseren bij kittens ook met hulp stukje.

“Goed product!”

Door 

De de verkeerde ontworming vam de dierenarts meegekregen te hebben halsoverkop deze ontwormingspasta aangeschaft op aanraden van een andere fokker.
De kittens met 4 weken ontwormd en ze spuugden het uit. Geen probleem. De wormen komen er voor of achterlangs uit. De 2e ontworming alles binnengehouden en geen wormen meer te zien na de 1e ontworming al. Super product! Wel jammer dat het verbindingsstukje van de doseerspuitjes niet aansluit op de grotere variant van het product. Alleen op de kleine ontwormingspastaspuit. Al met al een zeer goed product die wij nu vast aanschaffen voor onze katten en kittens! Erg duidelijke beschrijving voor dosering voor kittens bij de doseerspuitjes inbegrepen

“goed”

Door 

werkt goed en de puppy's vinden het blijkbaar lekker. Gemakkelijk toe te dienen.

“Prima product!”

Door 

Voor een aantal van mijn katten gebruik ik dit product vaker om te ontwormen, ik wissel wel af met een ander breedspectrum wormmiddel.

Mijn bange kitten krijgt de juiste hoeveelheid door lekker voer (vlees of blikvoer). Wat dat betreft heel handig zo'n pasta.

Mijn zwartwitte kater krijgt wat anders, hij gaat hiervan overgeven namelijk.

“Handig”

Door 

Erg handig !

“Vitaminthe heeft mijn voorkeur bij ontwormen.”

Door 

Gemakkelijk toe te dienen: slechts 1 X
Jammer dat de 5 ml uitvoering niet meer te koop is: die was voor puppen van een klein ras gemakkelijker te doseren dan de 10 ml.

“braakt”

Door 

Ons katje braakt gelijk alles uit, en is een deel van de dag misselijk, ons katje krijgt het nooit meer

“Ze braakt”

Door 

Mijn fokker rade deze pasta aan omdat hij zo goed is maar mijn kitten braakte dadelijk alles uit

“Goed”

Door 

Gewoon een goed middrl

“vitaminthe ontwormingspasta”

Door 

Mijn chihuahua is er heel erg ik van geworden dus ik ga voortaan weer bij mijn dierenarts tabletten halen om te ontwormen

“ze willen het niet eten”

Door 

zelfs heel goed gemengd met eten dat ze normaal gesproken superlekker vinden gaat het niet naaar binnen. Ik kan dus niets zeggen over de effectiviteit.

“Goed werkend”

Door 

Ik gebruik deze pasta voor m'n pup die nu 12 weken oud is. Gemengd met een beetje leverpastei gaat het erin als koek. Het beestje krijgt er wel de dunne van voor een paar keer. Bij de eerste keer dat ik het gebruikte heb ik een paar dagen erna twee keer een dode worm in de ontlasting ontdekt. Lijkt dus prima te werken.

“In elk geval lekker!”

Door 

Ik weet niet wat voor smaak dit heeft, maar mijn zeer kieskeurige kat eet het gewoon uit mijn hand. Bij andere pastas is het altijd nog maar de vraag of het er wel zonder dwang in gaat, maar voor deze komt hij vrijwillig opdraven. Over de werking weet ik nog niets, want hij heeft het net pas voor de eerste keer gekregen, maar het gebruiken is ontzettend makkelijk!

“perfect!”

Door 

Mijn kat had wormen uit de billetjes, ben naar dierenarts geweest, heb deze gekregen. Binnen een dag alle wormen weg, nu bestel ik altijd deze ontwormingskuur, helemaal perfect en op tijd krijgen mijn katten het toegediend nu. ze krijgen het nu 2 keer per jaar. Nooit meer last van gehad. Voorkomen en eventueel genezen met deze medicijn, heel goed!

“vitaminthe”

Door 

Geweldig werkt super

“werkt prima”

Door 

Vitaminthe is gebruiksvriendelijk .
Prima ontworming voor katten

“vitaminthe”

Door 

ik gebruik deze pasta al jaren en wil dan ook geen ander

“gebruik het ook al jaren”

Door 

voor pups volwassen honden en voor de katten.
makkelijk in gebruik vooral door de grote tubes bij meerdere dieren.

“vitaminthe”

Door 

ik gebruik dit product al 17 jaar ik wil niet anders

“Katten braken er van”

Door 

Waarschijnlijk geen slecht product, maar niet voor mijn katten. De dossissen perfect gevolgd zoals op de bijsluiter stond, maar na een half uurtje was mijn ene kat alles aan het uitbraken. Daarna volgde mijn andere poes, zij heeft echter wel een tijdje verschillende braakjes gedaan (op het einde enkel slijm, toen begon ik me zorgen te maken, maar ze at dan terug dus er was niks aan de hand).

“niet gemakkelijk in gebruik”

Door 

heb dit aangeschaft en vind het erg onduidelijk.de inkepingen van de spuit schieten door met als gevolg veel te veel pasta.heb het gelukkig nog uit de kat zn bek kunnen halen

“De katten vinden het lekker”

Door 

1 van onze katten at het gewoon uit de spuit en bij de ander hebben we het door het voer gemengd. Beide vonden ze het heerlijk. Het is ook goedkoper in gebruik dan de meeste vergelijkbare lekkere ontwormingsmiddelen.

“vitaminthe”

Door 

super product makkelijk in gebruik en ze vinden het nog lekker ook

“beste medicijn tegen wormen”

Door 

Dit verkoopt mijn dierenarts, ik ben zeeeeer tevreden. Als er wormpjes aangetroffen worden, dan is het met deze medicijn, de volgende dag helemaal over, met panacur heb ik slechte ervaring, het duurt heel lang voordat wormen verdwijnen. Maar Vitaminthe... het resultaat is vrijwel direct.

“vitaminthe”

Door 

zeer gemakkelijk in gebruik,zeker aan te raden voor katten.Doeltreffend.Vlotte levering.

“wormkuur vitaminthe”

Door 

het is een goed product. de pups hebben geen moeite het op te eten.

“Top!!!”

Door 

Bij mijn nestje Maine Coons ontworm ik mijn kittens altijd met deze ontwormings middel op advies van mijn dierenarts! Ik heb door dat ik de volwassen Maine Coons altijd goed ontwormt ( Panacure) en de kittens ook goed dit doe, alleen maar blije Maine Coon kittens bezitters mee gemaakt..Zij die gezonde kittens hebben die mooie ontlasting hebben en glanzen en lekker grof en stevig gebouwd zijn! Goede zorg is van af het prille moment al heel belangrijk...

“Zeer tevreden.”

Door 

Toen ik nog gastgezin was voor het dierenasiel kreeg ik altijd vitaminthe mee voor de kittens/katten. Werkt perfect, nooit problemen gehad bij de dierenarts. Nu ik geen gastgezin meer ben en zelf twee katten heb gebruik ik dit middel elke vier maanden. Ze verschillen in gewicht maar je doet er ongeveer 3 keer mee met twee katten, één jaar dus met 10 ml. En de katten likken het van mijn vingers, wat super is want het door hun strot duwen is verre van leuk.

Schrijf je eigen beoordeling
beoordeling 1-4 van 4
1/1
Medpets maakt gebruik van cookies.   -   sluit