Vetericyn

Vetericyn

Vetericyn heeft een reeks aan veilige producten voor dieren. De producten van Vetericyn zijn geschikt voor alle diersoorten en alle leeftijden. Alle producten zijn tevens vrij van steroïden, antibiotica en alcohol. Zo kan het veilig gebruikt worden rond de ogen, oren, neus en mond. Het gezonde weefsel wordt niet aangetast en de producten zijn milieuvriendelijk.

Producten

Vetericyn heeft producten voor het reinigen van de oren en het schoonmaken van de ogen. Daarnaast ook verschillende huidverzorgingsproducten. Voor boerderijdieren heeft Vetericyn ook producten voor het verzorgen van de huid en het schoonmaken van de navelstreng en navel.

Huid

Voor de verzorging van de huid heeft Vetericyn de Hydrogel Spray, de Vetericyn Plus Skin Care Spray en de Vetericyn Plus Utility Spray . De Hydrogel spray ondersteunt het herstellend vermogen van de geprikkelde huid en is geschikt voor alle dieren. De Skin Care spray ondersteunt de huid wanneer deze beschadigd is. De Utility gel of spray is tenslotte geschikt om de huid schoon te maken en te verzorgen.

Oren

Voor de oren zijn er de druppels Vetericyn Plus Ear Rinse, deze druppels zijn pH-neutraal en reinigen en verzorgen de oren.

Ogen

Vetericyn Plus Eye Wash is een oogreiniger voor de verzorging, reiniging en kalmering van de geprikkelde en kriebelende ogen.

Navel

Super 7+ is een middel voor het uitdrogen van de navelstreng bij pasgeboren dieren. Het is geschikt voor boerderijdieren, paarden en honden.

Medpets maakt gebruik van cookies om jou beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van jouw interesses, kun je informatie delen via social media en kunnen we je een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website ga je hiermee akkoord. Lees meer Sluiten