> Dierenwelzijn zonder winstoogmerk

Dierenwelzijn zonder winstoogmerk

Dierenwelzijn zonder winstoogmerk

Het is natuurlijk niet te hopen, maar dieren kunnen net als mensen noodzakelijk in aanraking komen met medische hulp. De kosten hiervan kunnen erg snel oplopen. Vaak blijkt dat niet iedereen de financiële mogelijkheid heeft om zijn of haar huisdier de zorg te bieden die nodig is. Gelukkig zijn er, net als voor mensen, ook verzekeraars voor huisdieren. Deze verzekeraars dekken vervolgens een deel van de medische kosten, waardoor baasjes hun huisdieren kunnen voorzien van de beste zorg!

Voordelen van een huisdierenverzekering

Het afsluiten van een verzekering heeft veel voordelen voor het huisdier en het baasje! Zo worden de jaarlijkse bezoekjes aan de dierenarts grotendeels vergoed en is jouw huisdier tijdens een Europese reis ook verzekerd. Het grootste voordeel is misschien wel, dat je er tóch voor kan kiezen om het onderzoek te laten doen, waar je anders de middelen niet voor had! Ben je benieuwd geworden naar waarom het verstandig is om je dier te verzekeren? Lees er alles over in het artikel over huisdierenverzekeringen.

PetSecur

Wie wil er nu niet het allerbeste voor zijn of haar dier? PetSecur is er speciaal voor alle baasjes! Samen met PetSecur willen wij ervoor zorgen dat iedereen onbezorgd kan genieten van huisdieren. Natuurlijk is het altijd kunnen betalen van de dierenarts wanneer een dier ziek is, hier een belangrijk onderdeel van!

Wat maakt PetSecur zo bijzonder? Bij PetSecur wordt er persoonlijke aandacht aan jou en jouw dier besteed. Hierdoor is er, in tegenstelling tot veel andere verzekeraars, wel oog voor het baasje en het huisdier achter de polis. Doordat er bij PetSecur wordt gewerkt zonder winstoogmerk, wordt jouw declaratie snel en zonder gedoe uitgekeerd!

Doordat PetSecur een Onderlinge Waarborgmaatschappij is, ben je er zeker van dat er geen aandeelhouders zijn die de maximale winst het belangrijkst vinden. Alle baasjes die zijn aangesloten bij PetSecur zitten samen in een fonds, waar de dure zorgkosten worden opgevangen door alles baasjes. Hierdoor blijven de kosten laag en kan iedereen samen voor de beste huisdieren zorg zorgen! Ieder jaar wordt er gekeken of de premie van de verzekering aangepast moet worden aan de situatie. Dit wordt in samenspraak gedaan met de leden in de algemene ledenvergaderingen. Hierdoor wordt alles transparant en weet iedereen waar hij of zij aan toe is!

De pakketten van PetSecur

Pakket aanbod petsecur voerzakken

*Vaccinaties, reisverzekeringen en castratie/sterilisatie worden bij PetSecur altijd gratis meeverzekerd!


Huisdierenverzekering afsluiten

Ben jij benieuwd geworden naar de verzekering van PetSecur? Of wil je direct een verzekering voor jouw huisdier afsluiten? Kijk dan snel op de pagina van PetSecur.

Deel dit artikel