Vadigran

Vadigran

Vadigran is een familiebedrijf dat is opgericht in 1955. Het bedrijf begon met een kleine productie van graanmengelingen voor duiven en kippen en groeide al snel uit tot een internationale onderneming. De missie van Vadigran is om een bedrijf te vormen dat is gebaseerd op doorzettingsvermogen, sterk leiderschap, innovatieve ideeën en een gemotiveerd team. Vadigran produceert en verdeelt producten in binnen- en buitenland, voor de voeding, het wonen, het spelen, het bewegen en het verzorgen van huisdieren. Vadigran richt zich voornamelijk op vogels, tuinvogels, knaagdieren, katten, honden en vissen.

Terra lijn

Medpets verkoopt verschillende zakken met volledige voeding voor knaagdieren en konijnen. De Terra Junior & Dwergkonijn is een complete voeding speciaal samengesteld voor jonge konijnen en dwergkonijnen. Deze natuurlijke voeding is ook verkrijgbaar voor muizen, dwerghamsters, cavia’s, fretten, ratten, eekhoorns, en hamsters. De Terra Expert All in One is verkrijgbaar voor konijnen en cavia’s. Deze voeding bestaat uit één geëxtrudeerd component. Dit zorgt ervoor dat je kleindier zijn voer niet selectief kan eten en bij ieder brokje de voedingsstoffen binnen krijgt die hij nodig heeft. Ten slotte is er nog de Terra Expert Timothy Hooi, wat een smakelijk hooi is voor konijnen of knaagdieren.

Vadibed lijn

De Vadibed lijn bestaat uit bodembedekkers, hoofdvoer en hooi voor je konijn of knaagdier. Voor bodembedekking van het verblijf van je dier heeft Vadigran Houtvezel en Boerderij Stro. Met Vadigran Vadibed Boerderij Stro heeft uw huisdier een warme en zachte plaats om te liggen. Vadibed Alpenhooi kan gebruikt worden als hoofdvoer voor je konijn of knaagdier, je kunt dit onbeperkt aan het dier verstrekken. Ook is er Vadigran Vadibed Kruidenhooi, dit is een smakelijke hooimengeling met kruiden voor kleindieren. Dit hooi is verkrijgbaar in vier smaken: paardenbloem, rozenbottel, kamille en wortel.

Rizi lijn

De Rizilijn van Vadigran heeft aanvullend diervoeder voor je hond. De rizi Pure bevat uitsluitend rijst, deze voeding is glutenvrij en is geschikt als aanvulling op droogvoer, natvoer, diepvriesvoer en BARF. Voor het versterken van de darmfunctie van je hond is er de Rizi Cereals. Door de extra vezels in de groenten en het absorberend effect van de granen wordt de darmfunctie gestimuleerd. Rizi Veggies is ook een glutenvrij aanvullend diervoeder, gemaakt van uitsluitend natuurlijke ingrediënten.