Urical

Urical

Urical is een vloeibaar voedinssupplement voor honden en katten en biedt ondersteuning voor een gezond milieu in de blaas en urinewegen. Urical is voornamelijk inzetbaar bij calciumfosfaat en andere minerale stenen (urat).

  • Deskundig dierenartsadvies
  • Smaakgarantie
  • Voor 21:00 besteld, morgen in huis *
  • Gratis retourneren *
  • Productinformatie

Productinformatie

Urical is een vloeibaar voedingssupplement voor honden en katten en biedt ondersteuning bij blaasstenen of blaasgruis in de urinewegen. De dagelijkse toediening van Urical over het voer of door het drinkwater regelt de mineralenbalans in de urine en draagt op deze manier bij aan het verminderen van de kans op blaasstenen. Urical kan dagelijks worden gebruikt gedurende het gehele leven van de kat en/of hond (steenvorming blijft levenslang). Er is geen risico bij langdurig gebruik.

Dosering

Dagelijks 5 ml. per 10 kg. lichaamsgewicht.

Eigenschappen van Urical

  • Bevat onder andere ammonium chloride en methylthionine, die verzurend inwerken op de urine, waardoor de meeste kristallen en stenen in de urinewegen oplossen.
  • Bevat ook ferrichloride, citroen zuur, methionine en dextrose die complexen vormen en daardoor het aanslibben beperken. Op deze manier zullen de neergeslagen substanties in oplossing treden.
  • Brengt de pH van de urine beneden de 6,5.
  • Door de toegevoegde vanilline zullen zowel honden als katten het product graag opnemen.

Samenstelling

Ammonium chloridum, Acidum citricum, Ferri chloridum, Glucosum, Kalii chloridum, Methioninum, Methylthioninum, Natrii chloridum, Flavorum agentia, Aqua, Zinci sulfas.

Product ID: 2689
Andere klanten kochten ook
Beoordelingen

Heb je ervaring met Urical ? Geef ons dan je mening over dit product.

Schrijf je eigen beoordeling
AAN HET LADEN
Werkt goed!
Door , 13 januari 2022

Mijn kat met struvietstenen moest op Royal Canin S/O maar ik geef liever rauw voer met urineverzuurder. Met dierenartsvoeding duurde het weken voor de pH daalde naar normaal, en met Urical slechts 2 dagen! Ik gebruik maar 1 mL per dag, dus het gaat ook nog eens lang mee. Mijn kat lust het niet dus ik meng het in een liquid snack, dan eet ie het zo op. Zeker een aanrader voor katten met struvietstenen die niet op een dierenartsvoeding kunnen/willen overstappen!

Urical
Door , 12 juni 2021

Krijg het met geen mogelijkheid bij mijn hond naar binnen, geprobeerd door het eten, drinken maar ze laat alles staan. Voor mij een miskoop, wat niet wil zeggen dat het niet goed werkt want dat heb ik niet kunnen uit proberen omdat ze het laat staan.

Super
Door , 12 april 2021

Na heel veel geprobeerd tehebben verschillende soorten voer uit eindelijk een penus amputatie bij onze kater om de gruis stabiel tehouden gaat hier de urical door het voer heen (clinic) en het gaat super

Urical
Door , 02 december 2020

Prima!! Mijn hondje doet het er goed op. Ben blij dat ze goed plast.

Urical
Door , 09 juni 2020

Mijn kat krijgt het niet binnen , laat haar eten staan en vindt het vies, dus weg gegooid geld

Super
Door , 01 april 2020

Houdt onze kat bij de dierenarts weg en scheelt hoge kosten voor behandeling en speciaal voer.

Beoordelingen 1 - 6 van 13