True Leaf (voorheen True Hemp)

True Leaf heeft verschillende snacks en kauwstaven met hennep. De supplementen combineren de kracht van hennep met innovatieve, wetenschappelijk bewezen bestanddelen. De werkzame bestanddelen zijn onder andere groenlipmossel, kurkumawortel, granaatappelextract, DHA, algencellen, lijnzaad en andere plantaardige extracten. Deze unieke mix is rijk aan omega 3-vetzuren en antioxidanten.

Kenmerken

  • Graanvrij
  • Geen kunstmatige toevoegingen en kleurstoffen
  • Supplementen voor honden bevatten 70% vers vlees

Snacks/supplementen

De supplementen van True Leaf zijn verkrijgbaar als zachte traktatie voor je hond en kat. Ze ondersteunen jouw dier in verschillende situaties. Voor honden zijn er drie varianten: Calming, Hip & Joint en Skin & Coat. Calming ondersteunt jouw hond in spannende situaties. Hip & Joint bevat naast hennep unieke bestanddelen, zoals groenlipmossel om je hond weer soepel te laten bewegen en Skin & Coat draagt bij aan een zachte huid en glanzende vacht.
Voor katten heeft True Leaf ook de Calming en de Skin & Coat. Daarnaast is er voor katten ook een smakelijke traktatie die de ouder wordende kat ondersteunt, de True Leaf Cat Senior. Deze knapperige traktatie met zachte binnenkant geeft ondersteuning aan de gewrichten en ondersteunt een gezond gezichtsvermogen. De Cat Urinary bevat hennepblad met natuurlijke ingrediënten die jouw kat geruststellen en draagt bij aan een normale pH waarde van de urine voor gezonde urinewegen. Tenslotte ondersteunt de Cat Anti Hairball de vermindering van haarballen.

Dental Sticks

De kauwstaven combineren dezelfde werkzame bestanddelen als de snacks in een speciale graanvrije kauwstaafvorm. De kauwstaaf ondersteunt hiermee tevens een gezond gebit en gezond tandvlees.