> Een donut bed voor je hond of kat!

Een donut bed voor je hond of kat!

Een donut bed voor je hond of kat!

De donut bedden en manden zijn sinds een tijdje dé trend binnen de manden en kussens voor jouw viervoeter. De rechthoekige kussens maken plaats voor ronde kussens waar jouw hond heerlijk opgerold in kan slapen. Door de hoogstaande rand zal jouw hond zich geborgen en veilig voelen.

It’s so fluffy!

De donutbedden die wij bij Metpets aanbieden hebben allemaal een heerlijke zachte stof. De Beeztees Memory Foam Jaxx heeft bijvoorbeeld een heerlijke en dikke pluche stof, wat helemaal aansluit bij de interieurtrend waarbij je steeds meer meubels ziet in teddystof. Dit orthopedisch hondenkussen is bovendien ook nog eens geschikt voor honden met overgewicht. Het kussen is namelijk gevuld met memory foam, waardoor de drukverdeling zich aanpast aan het lichaam van jouw hond.

Goede ondersteuning

De opstaande rand van de donut bedden geeft een goede ondersteuning wanneer jouw hond in de donut mand ligt met zijn kop op de rand. Zo kan jouw hond op een natuurlijke manier liggen, zonder dat de nek op spanning staat. Ook wanneer jouw hond zich helemaal oprolt in de mand, geeft de rand een fijne ondersteuning langs de rug.

Verschillende kleuren en formaten

Met een donut mand als de District 70 FUZZ heb je de keuze uit verschillende kleuren en formaten. Deze donut mand is namelijk verkrijgbaar in de kleuren zwart, lichtgrijs, zand en oud roze. Wees niet getreurd, de manden zijn er namelijk voor iedere hond. Van klein tot groot!

Ook voor katten

De donutmanden zijn natuurlijk niet alleen geschikt voor honden. Ook jouw kat zal zich hier heerlijk in kunnen oprollen. De kleinste maten van de manden zijn de perfecte maat voor katten!

Je zou er bijna zelf in willen liggen toch? Bekijk al onze donut manden hier.

Deel dit artikel