Tractive

Ook wel eens benieuwd waar jouw huisdier precies uithangt wanneer jij niet bij hem bent? Tractive heeft innovatieve GPS apparaten ontwikkeld, waarmee jij de exacte locatie van je dier kan bepalen, gemakkelijk via jouw smartphone!

Tractive GPS Tracker

De GPS Trackers van Tractive zijn licht in gewicht, waterdicht en schokbestendig. Het handige apparaat stelt jou in staat om snel en nauwkeurig de locatie van je hond of kat via je smartphone of internetbrowser te checken. De Tractive GPS App bied jou verschillende slimme opties. Lees hieronder wat de GPS Trackers voor jouw en je harige vriend kunnen betekenen.

Mogelijkheden met de Tractive GPS App:


  • Live Tracking: geniet van zorgeloze buitenavonturen! Welk baasje en zijn hond houden er nou niet van om het bos in te gaan voor een uitgebreide middagwandeling?! Laat je je trouwe viervoeter dan los lopen? Of loopt hij aan een lange hondenlijn? De meeste baasjes willen niet het risico lopen dat hun geliefde maatje een wild konijntje achternazit en vervolgens niet meer terugkeert. Mocht dat onverhoopt toch gebeuren, dan kun je door middel van de Live Tracking functie snel checken waar je hond zich bevindt. In deze modus wordt de locatie elke 2 tot 3 seconden bijgewerkt. Betrouwbaar en veilig wanneer het er het meest toe doet!
  • Virtual Fence (Geofence): voor jouw gemoedsrust geeft de app jou de mogelijkheid om een ‘virtueel hek’ in te stellen voor je huisdier. Dit is een door jouw gekozen gebied, waar het veilig is voor jouw huisdier om vrij rond te lopen. Voor honden zal dit meestal de achtertuin zijn; katten beschikken doorgaans over een groter gebied waar ze mogen ravotten. Verlaat jouw hond toch de achtertuin, of loopt jouw kat wel héél ver weg, buiten het virtuele hek? Dan krijg jij daar direct een melding van en kun je actie ondernemen.
  • Location History: door middel van de locatiegeschiedenis optie, kun je niet alleen zien waar je huisdier zich bevindt, maar ook waar hij onlangs is geweest. Zo weet je precies wat je hond of kat zijn favoriete stek is.
  • Sharing: zou je graag willen dat je familie en vrienden ook weten waar jouw harige vriend uithangt? Met een premium abonnement deel je de locatie van je huisdier ook met anderen.

Er zijn verschillende GPS apparaten verkrijgbaar voor jouw huisdier. De klassieke Tractive GPS Tracker is geschikt voor kleine en middelgrote honden. Heb jij echter een grote hond? Dan komt de Tractive GPS Tracker XL beter van pas. De camouflagekleurige Tractive GPS Tracker Hunters Edition is speciaal ontworpen voor jachthonden. Baasjes van katten kunnen gebruik maken van de Tractive GPS Tracker voor katten. Dit is een halsband met een geïntegreerd GPS systeem.

Medpets maakt gebruik van cookies om jou beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van jouw interesses, kun je informatie delen via social media en kunnen we je een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website ga je hiermee akkoord. Lees meer Sluiten