Reptielen en amfibieën

Medpets beschikt ook over diverse geneesmiddelen, verzorgingsproducten en voedingssupplementen voor reptielen en amfibieën. Mocht je vragen hebben over de producten of staat het product dat je zoekt er niet bij? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Medicijnen

Medpets beschikt ook over diverse medicijnen voor reptielen en amfibieën. Dit betreft bijvoorbeeld medicijnen voor pijnstilling, ontstekingsremming en ontworming. Daarnaast zijn er ook producten voor oogverzorging en de ondersteuning van het maag-darmkanaal.

Voedingssupplementen

Medpets beschikt ook over diverse voedingssupplementen voor reptielen en amfibieën. Bijvoorbeeld specifieke supplementen voor herstel van het dier, voor slecht etende herbivoren of ter ondersteuning van de darmflora. Je kunt ook kiezen voor de algehele aanvulling van vitaminen en mineralen. Enkele voorbeelden hiervan zijn aanvullende vitaminen en mineralenmixen en een natuurlijke kruidenmix.

Benodigdheden

Er zijn diverse producten beschikbaar die van belang kunnen zijn bij jouw terrariumdier. Van bodembedekking tot spuit- en sondevoeding.

Toon filters
Medpets maakt gebruik van cookies om jou beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van jouw interesses, kun je informatie delen via social media en kunnen we je een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website ga je hiermee akkoord. Lees meer Sluiten