Terra Faelis

Terra Faelis

Als klein meisje hield Birgitta Ornau al van honden, katten en paarden. Overal waar dieren waren, was Birgitta er om ze te aaien, knuffelen en vrienden met ze te maken. Een huisdier stond dan al jaren op haar verlanglijstje voor Kerst en haar verjaardag. Het duurde even voordat die droom werkelijkheid werd.

Toen Birgitta op zichzelf ging wonen, nam zij Sueno in huis; een hond uit een Spaans dierenasiel. Vanaf dat moment wijdde ze zich niet meer alleen aan haar huisdier, maar ook aan de taak om honden én katten te voeden op een manier die bij ze past. Ze kwam tot een schrikbarend besef: ondanks de enorme selectie honden- en kattenvoer, was er geen enkel product wat aan haar eisen en ideeën voldeed over huisdierenvoeding. Het voer rook en zag er niet goed uit. Maar moest het voer er niet beter uitzien en ruiken als het, volgens het etiket, boordevol verse ingrediënten zat..? Birgitta vroeg zich af welke ingrediënten nu écht in het voer zaten en wat het begrip ‘dierlijke bijproducten’ nou eigenlijk precies inhield. Schokkend genoeg kwam zij erachter dat in veel huisdiervoeding laagwaardig slachtafval, vleesbeendermeel, goedkoop graanafval, bindmiddelen, kunstmatige smaakstoffen, conserveringsmiddelen en suikers gebruikt wordt.

Na veel onderzoek besloot Birgitta haar eigen huisdiervoedingslijn op de markt te brengen. Dat voer zou honden en katten voorzien van een geschikt dieet, uitsluitend verrijkt met ingrediënten van hoogwaardige voedselkwaliteit. Zo werden Terra Faelis en Terra Canis geboren.

Terra Faelis

Alle maaltijden van Terra Faelis worden in samenwerking met voedingsdeskundigen samengesteld en gebaseerd op de natuurlijke voeding van de kat. Er worden uiteraard alleen verse en gezonde ingrediënten gebruikt, waaronder vers spiervlees, hartvlees, een beetje lever, groente, fruit en kruiden. Om aan alle benodigde voedingsstoffen te komen, wordt er bovendien gebruik gemaakt van natuurlijke toevoegingen als zeewier, eierschaal, minerale aarde, rozenbottel en meer. Alles wordt geproduceerd naar de hoogste kwaliteitsnormen: vers, voedzaam en gezond, zoals de natuur het bedoeld heeft, dus!

Terra Faelis is hoogwaardig, nat kattenvoer op basis van rund, konijn, kip, kalkoen of zalm. Probeer onder meer de Terra Faelis - Rund of de Terra Faelis - Kip eens uit! De voedingen van Terra Faelis staan garant voor een sensationele smaakervaring waar jouw huistijger zijn pootjes bij af zal likken!

Toon filters