Synopet

Synopet heeft 100% natuurlijke, aanvullende diervoeders voor honden, katten en paarden die extra ondersteuning kunnen gebruiken. Alle producten zijn vloeibaar en makkelijk toe te dienen. De producten bevatten hoogwaardige ingrediënten met een optimale werkzaamheid. Synopet is voortgekomen uit Synofit Europa B.V. Synofit is een vloeibare gewrichtenkuur voor het behoud van soepele gewrichten bij mensen. Eerst richtte Synopet zich alleen op een formule ter ondersteuning van de gewrichten, later kwamen daar de formules bij voor paarden. Deze producten richten zich ook op andere toepassingsgebieden, zoals ontspanning, vruchtbaarheid en de spijsvertering.

Honden en katten

Voor honden en katten is er Synopet Hond en Synopet Kat. Deze formules richten zich op de gewrichten van je dier. Zo zijn honden en katten dol op bewegen maar kan de soepelheid afnemen en het bewegen moeizamer worden. Synopet kan dan helpen om jouw dier beweeglijk te houden. De gewrichtsformules bevatten groenlipmossel, bio-curcumine, zwarte bes-blad en vitamine C & D. Een voordeel van Synopet is dat het makkelijk toe te dienen is, doordat het vloeibaar is en smakelijk.

Paarden

Voor paarden heeft Synopet een breder assortiment, naast de gewrichtsformule. Zo is er voor paarden ook een formule ter ondersteuning van de banden en pezen (Turboflex-Horse), voor de ontspanning (Relax-Horse), de vruchtvruchbaarheid (Power-Horse), spieropbouw (Mega-Horse), herstel (Recover-Horse) en spijsvertering (Stomastine). Door jarenlange ontwikkeling is er een samenstelling ontstaan waarmee de werkzame stoffen optimaal benut worden en elkaar versterken. De supplementen voor paarden worden goed opgenomen doordat het vloeibare supplementen zijn.

Medpets maakt gebruik van cookies om jou beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van jouw interesses, kun je informatie delen via social media en kunnen we je een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website ga je hiermee akkoord. Lees meer Sluiten