Synopet Equi-Syn
Synopet Equi-Syn
Synopet Equi-Syn

Synopet Equi-Syn

Synopet Equi-Syn is aanvullend diervoeder voor de gewrichten van paarden. Samengesteld op basis van Curcumine, zwarte bes-blad en groenlipmossel.

Dit product is niet langer leverbaar. Bekijk hier geschikte alternatieven.

  • Deskundig dierenartsadvies
  • Smaakgarantie
  • Voor 21:00 besteld, morgen in huis *
  • Gratis retourneren *
  • Productinformatie

Productinformatie

Let op: De verpakking van Synopet is veranderd. Synopet Equisin Complex heet voortaan Synopet Equi-Syn. Zo wordt er binnenkort een doseringsspuitje meegeleverd in plaats van een maatbekertje op de fles.

Synopet

Synopet is een vloeibaar aanvullend diervoeder voor paarden. De producten van Synopet zijn 100% natuurlijk. De belangrijkste ingrediënten zijn Curcumine, zwarte bes-blad en groenlipmossel. Deze combinatie heeft een verzorgende invloed op spieren en gewrichten, helpt bij het behoud van gezond kraakbeen, ondersteunt het immuunsysteem en draagt bij aan de bescherming van het gezonde weefsel. Synopet is vloeibaar en is daardoor goed te mengen met het voedsel van uw paard.

Synopet Equi-Syn

Synopet Equi-Syn is een vloeibaar aanvullend diervoeder dat bijdraagt aan soepele gewrichten bij paarden. De hoofdbestanddelen zijn curcumine, zwarte bes-blad, groenlipmossel, vitamine C en D3. Curcumine en zwarte bes-blad hebben een verzorgende invloed op spieren en gewrichten. De vitamine C in Synopet Equi-Syn ondersteunt het behoud van gezond kraakbeen. Samen helpt dit bij het behoud van een goed gevoel tijdens het bewegen.

Gebruik

Dit product goed schudden voor gebruik. Synopet Equi-Syn is een aanvullend diervoeder voor paarden en kan tegelijk met het gewone voedsel gegeven worden. 1 keer per dag 15 ml over het voer geven.

Waarschuwing

Niet gebruiken bij bekende overgevoeligheid voor één van de bestanddelen. Niet aan drachtige merries voeren. Buiten bereik van kinderen bewaren.

Ingrediënten

Saccharose, glucosestroop, groenlipmossel, turmeric, vitamine C (14.850 mg), vitamine D3 (13.500 mg), citroenzuur, melkzuur, kaliumsorbaat.

Bewaring

Koel en droog bewaren (5-25°C), niet in de zon. Een geopende verpakking is 45 dagen houdbaar.

Product ID: 3696
Andere klanten kochten ook
Beoordelingen

Heb je ervaring met Synopet Equi-Syn ? Geef ons dan je mening over dit product.

Schrijf je eigen beoordeling
AAN HET LADEN
super
Door , 23 juli 2016

perfect gebruik het voor de lage overhoef van mijn friese merrie 1x per jaar en ze heeft geen klachten een wondermiddel!

Beoordelingen 1 - 1 van 1