Stronghold kat

Stronghold kat

Stronghold kat is niet langer verkrijgbaar zonder recept en dus alleen te verkrijgen bij uw eigen dierenarts.

Scroll naar onderen en vind alternatieve producten voor Stronghold

  • Deskundig dierenartsadvies
  • Gratis verzending vanaf €49,-
  • Voor 20:00 besteld, morgen in huis *
  • Gratis retourneren *
  • Productinformatie

Productinformatie

Stronghold kat is niet langer verkrijgbaar zonder recept en dus alleen te verkrijgen bij uw eigen dierenarts. Scroll naar onderen en vind alternatieve producten.

ALTERNATIEVE PRODUCTEN:

Als vervanging kunt u bijvoorbeeld onderstaande receptvrije vlooien-/tekenmiddelen combineren met Milbemax of een ander ontwormingsmiddel.

Advantage: bestrijding van vlooien
Frontline Combo bestrijding van vlooien en teken


Milbemax: ontwormingsmiddel met milbemycine oxime en praziquantel in tablet vorm.

Behandeling en controle van spoelwormen, haakwormen en lintwormen en preventief voor hartwormen.

NIEUW! Seresto is een anti-vlooien en tekenband die tot 8 maanden werkzaam is. Het is het eerste en enige langdurig werkende anti-tekenproduct voor de kat.

Product ID: 97
Andere klanten kochten ook
Beoordelingen

Heb je ervaring met Stronghold kat ? Geef ons dan je mening over dit product.

Schrijf je eigen beoordeling
AAN HET LADEN
Zeer goed
Door , 22 augustus 2020

Heel goed spul onze poes had kittens en die hadden vlooien, stronghold gebruikt bij moeder poes volgende dag alle vlooien weg ook bij de kittens.

stronghold kat
Door , 06 juli 2017

heel goed werkend middel, en inderdaad alleen bij de dierenarts te verkrijgen. dit middel is niet alleen tegen vlooien en teken , maar het is ook tegen oor mijt en hart wormen. Daarom moet het bij een dierenarts gekocht worden.

stronghold is de beste
Door , 06 september 2015

Stronghold is echt veel beter dan de producten die ik als alternatief vlooienmiddel zie staan. Met stronghold zijn ze zeker vlovrij. Ik ga er nu voor naar de dierenarts toe.

waarom op recept???
Door , 21 juni 2015

Ik wil eigenlijk niets anders, heb nooit last van vlooien gehad met stronghold nu moet ik veranderen en is de vraag is dit ook zo goed.

Antwoord van Medpets

Beste Carla, bedankt voor uw bericht. Stronghold is bij ons niet verkrijgbaar, ook niet met een recept. Het is geen vrij diergeneesmiddel. Alternatieven voor de kat vindt u hier: http://www.medpets.nl/stronghold+kat/. Met vriendelijke groet, Team Medpets

stronghold
Door , 01 november 2014

heel goed product, ik versta niet waarom hiervoor een voorschrift moet gegeven worden, we kunnen toch een pipet zelf aanbrengen...

stronghold
Door , 04 oktober 2014

Erg jammer... vond het zo fijn dat jullie (medpets) het hadden... Hoop dat het ooit weer komt!!!

Beoordelingen 1 - 6 van 7
Medpets maakt gebruik van cookies om jou beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van jouw interesses, kun je informatie delen via social media en kunnen we je een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website ga je hiermee akkoord. Lees meer Sluiten