Solvit

Het in en uit een auto, boot of op een trimtafel springen kan bijzonder belastend zijn voor jouw hond. Voor zowel een pup als een oudere hond is het niet raadzaam om ergens op en af te springen.

Handig opstapje

De PupStep en PetRamp zijn handige hulpmiddelen waardoor jouw hond eenvoudig in een auto, boot of op een trimtafel kan komen. De PetRamp is een loopplank met een antislipcoating op het loopvlak. De PupStep is een licht en uitklapbaar trapje, zodat de hond gemakkelijk en veilig op en van de bank of het bed kan komen.

Ook voor oudere, gewonde of invalide honden heeft Solvit een handig hulpmiddel. De Solvit Carelift biedt jouw hond ondersteuning ter hoogte van de heupen en rond de buikzone. Met dit harnas kun je jouw hond ontlasten wanneer hij de trap op loopt, in de auto springt of zich op een gladde voer bevindt. Je kunt dit harnas zowel alleen voor de voorkant, alleen voor de achterhand of voor het gehele lijf gebruiken.

Medpets maakt gebruik van cookies om jou beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van jouw interesses, kun je informatie delen via social media en kunnen we je een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website ga je hiermee akkoord. Lees meer Sluiten