Schesir

Schesir is in 1999 geïntroduceerd door een bedrijf dat al ruim 30 jaar ervaring heeft in de diervoedersector. Alle producten van Schesir bestaan uit 100% natuurlijke ingrediënten, wat dit merk zo bijzonder maakt. Daarnaast vindt Schesir het belangrijk dat de producten op een dier- en milieuvriendelijke wijze geproduceerd worden.

Milieu- en diervriendelijk

Zo worden de verpakkingen gemaakt van recyclebare materialen of materialen die afkomstig zijn uit gecontroleerde bossen. Verder werkt Schesir met de keurmerken ‘’Cruelty Free’’ en ‘’Dolphin Safe’’. Tot slot steunt Schesir ook lokale organisaties die zich inzetten voor achtergelaten honden en katten.

Alleen de beste kwaliteit

Schesir wil alleen het beste voor onze trouwe viervoeters. Schesir blijft voortdurend innoveren om zo de verscheidenheid van het assortiment te vergroten. Verder zijn de ingrediënten die gebruikt worden in het voer van Schesir van dezelfde kwaliteit als de ingrediënten die gebruikt worden voor de menselijke consumptie. Daarnaast worden er geen toegevoegde kleurstoffen, smaakversterkers en conserveermiddelen gebruikt in het honden- en kattenvoer. Tot slot vindt er een zorgvuldige selectie plaats om de beste delen van de vis en het vlees te gebruiken. Deze worden daarna gestoomd en met de hand bereid. Met al deze aandacht, zal jouw kat of hond zeker genieten van deze heerlijke maaltijd!

Natvoer

Schesir heeft verschillende soorten natvoer voor zowel honden als katten. De natvoeding is verkrijgbaar in meerdere smaken, zodat je jouw dier elke keer weer kunt verrassen met een nieuwe smaak. Verder heeft Schesir ook speciaal natvoer voor kittens en puppy’s.

Droogvoer

Ben je op zoek naar smakelijke brokken voor jouw trouwe viervoeter of huistijger? Het droogvoer van Schesir bestaat uit een goed verteerbare formule en bevat biologisch vlees aangevuld met overheerlijk fruit. Voor honden is er voeding voor kleine honden en voeding voor middelgrote en grote honden. Deze voeding is namelijk aangepast aan de specifieke voedingsbehoeften van honden van verschillende groottes. Ook voor katten heeft Schesir smakelijk droogvoer. Is jouw kat pas gesteriliseerd? Dan is de Schesir Kat Biologisch Sterilized een geschikte keuze.

Medpets maakt gebruik van cookies om jou beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van jouw interesses, kun je informatie delen via social media en kunnen we je een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website ga je hiermee akkoord. Lees meer Sluiten