Sana-vesta

Sana-Vesta heeft verschillende producten voor honden, katten en paarden. Sana-Vesta is een firma die al sinds de jaren 80 bestaat. In die tijd maakten zij kennis met de Sanofor Veendrenkstof, een product dat bestaat uit verteringsresten die onder andere het immuunsysteem ondersteunen van honden en katten. Bij Sana-Vesta waren ze zo enthousiast over dit product, dat ze direct importeur van Sanofor Veendrenkstof werden. De veendrenkstof brachten ze direct op de Nederlandse markt. Inmiddels is het product van Sanofor zo bekend geworden, dat het nu buiten Nederland ook binnen en buiten Europa wordt verkocht.

Sanofor Veendrenkstof voor honden en katten

Sanofor Veendrenkstof is een aanvullend diervoeder voor honden en katten. Dit voer ondersteunt het immuunsysteem, de spijsvertering en reiniging van het lichaam. Veendrenkstof bestaat uit verteringsresten van bloemen, kruiden, grassen en vruchten. Deze unieke combinatie van ingrediënten dragen ook bij aan een positieve invloed op de huid en vacht. Daarnaast bevordert het de eetlust en biedt het ondersteuning bij een droge huid.

Sanofor Veendrenkstof voor paarden en pony’s

Sinds 2009 levert Sana-Vesta ook veendrenkstof voor paarden. De Sanofor Veendrenkstof Paard is aanvullend voer voor paarden, veulens en pony’s. Net als voor honden en katten bestaat Sanofor uit verteringsresten van bloemen, kruiden, grassen en vruchten. Het product ondersteunt de manen, gescheurde hoeven of brokkelhoeven en de overgang van stal naar de weide.

Toon filters
Medpets maakt gebruik van cookies om jou beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van jouw interesses, kun je informatie delen via social media en kunnen we je een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website ga je hiermee akkoord. Lees meer Sluiten