Royal Canin X-Small

Royal Canin X-Small is speciaal ontwikkeld voor kleine hondenrassen met een gewicht tot 4 kilo. Om zo goed mogelijk te voorzien in de behoeften van jouw dier, heeft Royal Canin meerdere soorten hondenvoer ontwikkeld voor honden in deze gewichtsklasse. Royal Canin Mini heeft voeding voor honden van 10 maanden tot 8 jaar, vanaf 8 jaar en vanaf 12 jaar. Elke brok draagt bij aan de specifieke behoeften van jouw dier.

Voor de zeer kleine viervoeters

Kleine honden en puppy’s kunnen in een korte tijd flink groeien. Goede voeding is daarom heel belangrijk. Royal Canin X-Small Puppy ondersteunt het immuunsysteem dankzij de vitamine E. Als je hond iets ouder wordt kan je overstappen naar Royal Canin X-Small Adult. De voeding draagt bij aan een gezonde en glanzende vacht. Tevens draagt het bij aan het voorkomen van tandplak en het verminderen van tandsteen. De oudere kleine honden kunnen Royal Canin X-Small Adult 8+ nuttigen. De voeding is bedoeld voor senior honden vanaf 8 jaar en ondersteunt de urine wegen en bevordert een gezonde spijsvertering. Ben jij een trotse eigenaar van een zeer klein hondenras die 12 jaar of ouder is? Dan is Royal Canin X-Small Ageing 12+ wellicht een goede keuze.

Voor kleine honden die net gesteriliseerd of gecastreerd zijn heeft Royal Canin speciale voeding. Royal Canin X-Small Sterilised is hondenvoer voor kleine hondenrassen die zijn gesteriliseerd of gecastreerd. Na sterilisatie of castratie verandert de hormoonhuishouding. Hierdoor kan het gedrag en behoefte van jouw hond veranderen.

Medpets maakt gebruik van cookies om jou beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van jouw interesses, kun je informatie delen via social media en kunnen we je een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website ga je hiermee akkoord. Lees meer Sluiten