Royal Canin Starter

Speciaal voor pups en moederhonden

Met de Royal Canin Starter Mother & Babydog lijn ondersteun je de moederhond en pups tijdens de dracht en na de geboorte. Een moederhond heeft tijdens de dracht namelijk extra energie nodig. Hierdoor zal de voedingsbehoefte van het teefje toenemen. Na de geboorte van de pups, zullen vooral de pups extra energie nodig hebben. Dit komt omdat hun spijsverteringsstelsel nog niet volledig volgroeid is. Door het hoge energiegehalte van Royal Canin Starter Mother & Babydog zal deze voeding inspelen op de energiebehoefte van zowel de moederhond als haar pups.

Overgang van melk naar brokjes

Het is belangrijk dat de pups geleidelijk vaste voeding gaan krijgen in plaats van melk. Deze overgang moet je rustig doorvoeren. Hiervoor is de Starter Mother & Babydog lijn van Royal Canin erg geschikt. De brokjes kun je gemakkelijk omtoveren tot een zacht papje. Voeg alleen maar wat lauwwarm water toe! Zo kun je je pup langzaam laten wennen aan vaste voeding. Zijn de pups gewend aan het papje? Dan kun je langzaam overstappen naar het geven van de echte brokjes.

Iedere hond is anders: daar hoort ook aangepast voer bij!

Royal Canin heeft de Starter Mother & Babydog lijn zo ontwikkeld dat het inspeelt op de behoeften van elke hond. Zo vind je in deze lijn hondenvoer voor honden van verschillende groottes:

  • Mini: Deze voeding is geschikt voor kleine moederhonden en pups met een volwassen gewicht van 4 tot 10 kilo.
  • Medium: Deze voeding is geschikt voor middelgrote moederhonden en pups met een volwassen gewicht van 11 tot 25 kilo.
  • Maxi: Deze voeding is geschikt voor grote moederhonden en pups met een volwassen gewicht van 25 tot 45 kilo.
  • Giant: Deze voeding is geschikt voor grote moederhonden en pups met een volwassen gewicht vanaf 45 kilo.
Medpets maakt gebruik van cookies om jou beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van jouw interesses, kun je informatie delen via social media en kunnen we je een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website ga je hiermee akkoord. Lees meer Sluiten