Royal Canin Skin Care

Heeft jouw trouwe viervoeter last van een vervelende huidaandoening? Zie je hem vaak in zijn vacht bijten of merk je dat er steeds meer haren uitvallen? Dan is het zeker verstandig om een bezoekje aan de dierenarts te brengen. Je dierenarts kan je dan een speciale dieetvoeding voorschrijven, zoals de Royal Canin Skin Care!

Speciaal voor de huid en vacht van jouw dier

Royal Canin Skin Care is speciaal ontwikkeld dieetvoer voor honden met diverse soorten huidaandoeningen. Zo draagt dit hondenvoer bij aan het verminderen van de symptomen van de huidaandoeningen. Daarnaast kan deze voeding een bevorderende werking hebben op het herstel van de huid en vacht van jouw hond. Zo is dit hondenvoer rijk aan omega 3- en 6-vetzuren. Deze hebben een versterkende werking op het afweersysteem van de huid. Door het speciale Skin Barrier Complex wordt de huidbarrière van jouw hond ook versterkt. Zo wordt er een optimale ondersteuning gecreëerd voor de huidaandoening van jouw hond.

Voor welke honden is dit voer geschikt?

Royal Canin Skin Care is verkrijgbaar in 2 varianten. Voor kleine honden tot 10 kg is de Royal Canin Skin Care Kleine Hond de beste keuze. Is jouw hond zwaarder dan 10 kg? Kies dan voor de Royal Canin Skin Care Hond. Royal Canin Skin Care kan het beste ingezet worden bij honden met de volgende huidaandoeningen:

  • Atopische dematitis (chronische huidontstekingen met verschillenden oorzaken)
  • Ichthyosis (erfelijke huidaandoeningen met droge schilferige huid)
  • Behoud van huidfunctie bij dermatose (huidziekte en haarverlies)
  • Pyodermatitis (traumatische huidontsteking)
  • Dermatose bij vlooienallergie
  • Wondgenezing
  • Otitis externa (oorontsteking)

Voor welke honden is dit voer niet geschikt?

Royal Canin Skin Care kan niet ingezet worden bij pups en drachtige of zogende teven.

Toon filters
Medpets maakt gebruik van cookies om jou beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van jouw interesses, kun je informatie delen via social media en kunnen we je een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website ga je hiermee akkoord. Lees meer Sluiten