Royal Canin Satiety

Merk je dat jouw hond of kat net iets te zwaar is? Overgewicht is een veelvoorkomend probleem bij honden en katten. Overgewicht kan namelijk ook de algehele gezondheid van jouw huisdier beïnvloeden. Zo kan jouw dier last krijgen van een slechter uithoudingsvermogen. Ook krijgen de gewrichten het zwaarder te verduren als jouw hond of kat te zwaar is. Tot slot heeft jouw dier een groter risico op suikerziekte. Het is dus belangrijk om jouw hond of kat op een gezond gewicht te houden. Vaak weten mensen niet goed hoe ze hun hond of kat weer op het ideale gewicht kunnen krijgen. Je dierenarts kan dan speciale dieetvoeding voorschrijven die jouw dier helpt om weer het ideale gewicht te krijgen en dit ook te behouden.

Royal Canin Satiety Weight Management is zo’n voeding. Dit dieetvoer is rijk aan vezels, zodat jouw hond een verzadigd gevoel heeft na de maaltijd. Zo kan het bedelgedrag van jouw hond of kat afnemen. Daarnaast draagt het hoge eiwitgehalte bij aan het behouden van de spiermassa tijdens het afvallen. Royal Canin Satiety Weight Managemant is verkrijgbaar in drie varianten. Voor honden heb je de Royal Canin Satiety voor grote en kleine honden. Ook is er een speciale Satiety variant voor katten beschikbaar.

Medpets maakt gebruik van cookies om jou beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van jouw interesses, kun je informatie delen via social media en kunnen we je een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website ga je hiermee akkoord. Lees meer Sluiten